Haberler

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Açıklaması

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

AK Parti Kayseri İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımladı.

Başkan Özden, mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Çanakkale Türkiye'nin önsözüdür. Çanakkale bir milletin küllerinden yeniden doğduğu gündür. Her yılın 18 Mart'ında Çanakkale şehitlerimizi gururla anıyoruz. "Yokluklar içinde bir milletin, vatan sevgisi ve birlik bilinciyle dönemin en güçlü devletlerine karşı tarihe altın harflerle yazdığı Çanakkale Zaferi'nin 102. Yıldönümünü kutlarken, aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi minnet ve şükran duygularıyla anıyorum.

Çanakkale Zaferi; yokluk, yoksulluk ve umutsuzluğun en acı günlerinde dahi Türk Milleti'nin bağımsızlık nidalarıyla dünyaya başkaldırdığı, esaret altında yaşayan tüm milletlere umut meşalesini yaktığı, vatan sevgisini tarihe altın harflerle işlediği bir destandır. Bu zafer, tüm işgal devletlerine Türk Ulus'unun bölünmez bütünlüğünü kabul ettirmekle kalmamış, yeniden uyanışın ilk ışıkları olmuştur.

Vatan topraklarını korumak için en güç şartlar altında dahi canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen şehitlerimiz, birlik ve beraberliğimizin sürekliliği konusundaki kararlılığımızın en büyük kanıtıdır. ve bu uğurda can veren Şehitlerimiz birer onur abidemizdir.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Başkumandanımız Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, dün olduğu gibi bugün de vatanın bölünmez bütünlüğünü korumak ve gelecek nesilleri vatan sevgisiyle yetiştirmek uğruna yaşamlarını feda eden aziz şehitlerimizi ve kahraman gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyorum. Ruhları şad olsun." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çanakkale Zaferi AK Parti Kayseri Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Adana Demirspor GS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
title