Haberler

AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden Açıklaması

Pınarbaşılılar Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğinde konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Pınarbaşılılar bana fazla oy vermiyorlar ama bu sefer oylarını bana verecekler" dedi.

Pınarbaşılılar Derneği'nin düzenlediği iftar yemeğinde konuşan AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, "Pınarbaşılılar bana fazla oy vermiyorlar ama bu sefer oylarını bana verecekler" dedi.

Bir lokanta düzenlenen iftar yemeğine, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, Pınarbaşılılar Derneği Başkanı Eren Maraşlı, diplomatlar, iş adamları ve davetliler katıldı. İftar programında konuşan Kayseri AK Parti İl Başkanı Cahit Özden, "Pınarbaşılıların iftarına her sene gelirim ben ve Kocasinan başkanı iken de buradaydım. Bu sefer de inşallah il başkanı olarak iftarlarında olmak istiyorum. Gerçi onlar bana fazla oy vermiyorlar ama bu sefer söz verdiler oylarını bana verecekler" dedi.

Özden, "Yönetim kurulu toplantımızı yapmadık. Bir tanışma toplantısı yaptık. Yönetim kurulu toplantısını Pazartesi yapacağız. Yarın inşallah Allah dan bir mani olmazsa tanıtımını da medyaya yapacağız. Melikgazi Kültür Sitesinde yapacağız. Sonra Seyid Burhaneddin'de duamızı edeceğiz, yemeğimizi yeyip iftarımızı açacağız. Pazartesinden sonra Kayserimiz için elimizden ne geliyorsa yapacağız" diye konuştu.

Pınarbaşılılar Derneği Başkanı Eren Maraşlı da, "Pınarbaşılılar Derneği ilk kez 2006'da Pınarbaşı'nda yüksekokul yapmak için kurulmuş, bu hedefini 2010'da gerçekleştirdik. Benim burada gerçekleştiremediğim çok üzüntü duyduğum bir olay var. Yüksekokulu bitirdik ama hala açamıyoruz. Burada ki siyasilerden isteğim ve temennim inşallah Suna Yalçın Meslek Yüksekokulu bir an önce açılmasıdır. Derneğimiz Kayseri'de kurulduğundan itibaren iaşeler vermeye, burslar vermeye büyük organizeler düzenlemeye devam etmekte ve hala da bu çalışmalarını sürdürmektedir" dedi. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocasinan Ak Parti Kayseri Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title