Haberler

AK Parti Heyeti, Şehit Fevzi Mahallesi'ni Ziyaret Etti

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Kadın Kolları tarafından Şehit Fevzi Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Malatya merkez ilçe Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Kadın Kolları tarafından Şehit Fevzi Mahallesi'nde düzenlenen toplantıya katıldı.

Teravin namazı sonrasında gerçekleştirilen toplantıya, Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Battalgazi Kadın Kolları üyeleri, Battalgazi Belediye Başkan yardımcıları, meclis üyeleri, belediye birim müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Burada konuşan Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, birlik ve beraberlik vurgusu yaparak, "Bizim amacımız memleketimizde birliğin, beraberliğin, dirliğin, düzenin bozulmamasıdır. Burada mahallelik ruhunun birlik ve beraberlik ruhunun burada tevazu etmiş olması hakikaten takdire şayandır. Eğer sözleriniz ve icraatlarınız bir birini tutmuyorsa, bir biri ile eş güdüm yürümüyorsa, sözlerimizin bir anlamı olmaz. Siz dürüstlükten dem vururken eğer siz dürüst değilseniz, toplum nezdinde güvenilirliğinizi yitirirseniz, o zaman sizin sözlerinizin kıymeti de olmaz, etkisi de olmaz, dolayısıyla biz şehrül-emin olarak dikkat etmek zorundayız. Benim Belediye Başkanı olarak bu 3'ncü dönemim. Bundan önceki süreçlerde de kamuda görev yaptığım görevlerde dahil olmak üzere Malatya'da bu görevlerimizi ifa ettik. Hiç bir Allah'ın kuluna bilerek kimseye bir haksızlık yapmadım. Bu kadar açık ve net söylüyorum. Eğer bir tanesi diyebilirse Malatya'da kamuda ki görevimde dahil olmak üzere yanlış yaptın diye, ya o yanlış bilgidir, yada yanlış algılamadır. Bizim bilgimiz dahilinde kimseye açık ve net söylüyorum bir yanlışlık yapılmamaya gayret edildi. Bizim yanlışımız varsa bilmeden yaptıysak onu da Cenab-ı Allah affetsin. Neticede biz bu milletin vebalini omuzlarımıza almışız, bu millete de en güzel hizmeti yapmak zorundayız. Burada ki kardeşlerimiz hatim indiriyorlarmış. Kadın kolları başkanımız dedi ki "Başkanım sizin istediğiniz bir dua var mı?" Var dedim. Benim annem de babam da rahmetli oldu. Onlara Cenab-ı Allah gani gani rahmet eylesin, onlar bizlere haram lokma yedirtmediler. Bizim boğazımızdan haram lokmada geçmedi. Allah onlardan razı olsun. Hafızlarımızdan ve sizlerden de rica ediyorum ki onların ruhlarına da bu hatmi şerifi dua olarak da gönderin diye rica ettim. İnşallah bizde onlara hayırlı evlat olma şerefine ulaşırız" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selahattin Gürkan Battalgazi Ak Parti Malatya Yerel Haberler

title