Haberler

AK Parti Heyeti, Seçim Ziyaretlerini Sürdürüyor

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti’nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, Altay Kışlası’nın Malatya’ya kazandırılmasının önemli projelerinden biri olduğunu vurgulayıp, “Burada uydu kent projesini devreye koyacağız” dedi.

Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, Altay Kışlası'nın Malatya'ya kazandırılmasının önemli projelerinden biri olduğunu vurgulayıp, "Burada uydu kent projesini devreye koyacağız" dedi.

Beraberinde, AK Parti İl Başkanı Bülent Tüfenkçi, Gençlik Kolları Başkanı Miraç Göçmez, Battalgazi Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Battalgazi Belediye Başkanlığı adayı Selahattin Gürkan, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri ve bazı parti yöneticileriyle birlikte Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilciliği ve İhlas Haber Ajansı'nı ziyaret eden Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti'nin Malatya Büyükşehir Belediye Başkanlığı adayı Ahmet Çakır, istişarelerde bulundu.

Ziyarette konuşan Ahmet Çakır, Altay Kışlası'nın Malatya'ya kazandırılmasının önemli projelerinden biri olduğunu vurgulayıp, "Burada uydu kent projesini devreye koyacağız. Ayrıca İkizce Köyü bölgesini ayrı bir alt merkez olarak düzenleyeceğiz. Çok katlı olmayan evler şehir planı uygulayacağız. 30 Mart seçimi evet yerel seçim ancak genelde de önemi vardır. Bu nedenle halkımız istikrardan yana oylarını kullanacaklarına inanıyoruz" diye konuştu.

Başkan Çakır, görev yaptığı 5 yıllık sürede değişim ve dönüşüm çalışmaları da yaptıklarını hatırlatıp, hizmetleri ana başlıklar halinde dile getirdi.

AK Parti il başkanı Bülent Tüfenkçi ise istikrarın önemine temas ederek, "Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile siyaset yapıp onun idare ve istikameti doğrultusunda yürümek bizleri gururlandırıyor. Belediye başkanlarımız da Sayın Başbakanımızdan aldıkları ve alacakları projeler ile halkımıza hizmet etmek için çaba gösteriyorlar ve gösterecekler. Ancak şunu söyleyeyim, yapamayacağımız sözü vermedik ve vermeyeceğiz. Onun için başkanlarımız projeleri uçuk olmayacak. Malatyalı hemşerilerimizden özellikle şunu rica ediyorum. Sen ben değil, biz demeliyiz. Falana, filana küstük, darıldık demeden AK Parti'nin 30 Mart 'ta yerelde iktidar olması noktasında çaba göstermemiz lazım" ifadelerini kullandı.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da Malatya'nın büyükşehir olmasının avantajlarından söz edip, "Altay Kışlası'ndan tutun da Ak Oğuz Kışlası'nın park olarak düzenlenecek olması, kuzey çevre yolun ve kıyı şerit yolundan Pınarbaşı projesine kadar, Büyükşehir Belediyesi ile koordineli çalışıp hizmette verimli olunması için çaba göstereceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanımız ve sivil toplum kuruluşlarımızla istişare içerisinde kalkınma sağlayacağız" şeklinde konuştu.

Türkiye Gazetesi Malatya Bölge Temsilcisi Celal Koyuncu ise şunları söyledi:

"Bu millet kendisine hizmet edenleri unutmadı. Bundan sonra da unutmayacaktır. Ülkemiz 30 Mart 'ta bir dönemeçten geçecektir. Birileri, yerel seçimler konusunda 'Bu yerel seçimde başbakan seçilmiyor, yerel belediye başkanı seçiliyor' diyenler olabilir. Ancak bu seçim genel bir seçim havasını almıştır." - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Çakır Battalgazi Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title