Haberler

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Üstün'den TBMM Meclis Plan Bütçe Komisyonu Üyelerine Yöresel...

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Meclis Plan Bütçe Komisyonu üyelerine Gümüşhane yöresel ürünleri ile kahvaltı verdi.
TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nun 2014 yılı bütçe görüşme takviminin tamamlanmasının ardından Gümüşhane...

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Meclis Plan Bütçe Komisyonu üyelerine Gümüşhane yöresel ürünleri ile kahvaltı verdi.

TBMM Plan Bütçe Komisyonu'nun 2014 yılı bütçe görüşme takviminin tamamlanmasının ardından Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün tüm bütçe komisyon üyelerine ve komisyon çalışanlarına Gümüşhane yöresel ürünleriyle kahvaltı verdi.

70 kişinin katıldığı kahvaltı programı ile ilgili konuşan Üstün "Gümüşhane ilimizin organik ürünleriyle Komisyon üyelerimize ve çalışanlarına kahvaltı verdik. Yoğun geçen komisyon çalışmalarının ardından hem Gümüşhane ürünlerimizin tanıtımı hem de komisyon üyesi arkadaşlarımızla bir arada kahvaltı yapma geleneğini devam ettirmek için geçtiğimiz yıl yaptığımız gibi bu yıl da böyle bir program yaptık" dedi. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Politika

Ayhan Sefer Üstün Feramuz Üstün Gümüşhane Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title