Haberler

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Bakıcıoğlu Açıklaması

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Bahadır Bakıcıoğlu, "Terör örgütlerinin, yapacakları hiçbir saldırı bizim kardeşliğimize gölge düşüremeyecektir" dedi.

AK Parti Gümüşhacıköy İlçe Başkanı Bahadır Bakıcıoğlu, "Terör örgütlerinin, yapacakları hiçbir saldırı bizim kardeşliğimize gölge düşüremeyecektir" dedi.

Bakıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bölücü terör örgütünün yaptığı hain saldırılarda askerin, polislerin ve vatandaşların canına kastedilmesinin acısını yüreklerinde hissettiklerini söyledi.

"Ancak milletimiz şunu iyi bilmelidir ki 7 Haziran 2015 seçimlerinin ardından demokrasiyi hazmedemeyen terör örgütleri ve sırtını PKK'ya dayayan parti, yaşattıkları bu acıların hepsinin bedelini ödeyecek" diyen Bakıcıoğlu, şunları kaydetti:

"Bölücü terör örgütünün belini kıracak gücümüz de var kudretimiz de var. Milletimizin huzurunu bozmak isteyen ve bizi birbirimize düşürmek isteyenlere, vatandaşlarımızın da vakur bir duruş sergileyerek ve devletimize güvenerek bu beladan kurtulacağımıza inanmalarını istiyoruz. Dağlıca, Iğdır'da Tunceli'de Diyarbakır'da ve diğer bölgelerimizde hain pusular kurarak askerimizi, polislerimizi ve vatandaşlarımızı şehit eden PKK terör örgütünü lanetleniyor; şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralanan askerimize ve polisimize de acil şifalar diliyorum."

Kaynak: AA / Yerel

Gümüşhacıköy Ak Parti Yerel Haberler

title