Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Turan Açıklaması

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "CHP, referandum çalışmalarının başında sözüm ona 'evet' diyenleri kandırabileceklerini düşündü.

Ak Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "CHP, referandum çalışmalarının başında sözüm ona 'evet' diyenleri kandırabileceklerini düşündü. AKP değil ' Ak Parti' diyerek, Tayyip değil 'Cumhurbaşkanı' diyerek şirin gözükeceklerini sandılar. Biz de onlara dedik ki 'Bu millet izan sahibi, irfan sahibi. Sizin gibilere inanmaz.' Şimdi referanduma 10 gün kala başaramayacaklarını anladılar ve eski ayarlarına döndüler." dedi.

Turan, AK Parti Ezine İlçe Başkanlığının yeni binasının açılışında yaptığı konuşmada, 'evet'in rüzgarıyla ılımlı kesilen CHP'nin bunu referanduma kadar bile götüremediğini söyledi. Turan, "Pulları bir bir dökülmeye başladı. Önce bir vekilleri 'evet' oyu verecekleri İzmir'den denize dökeceklerini söyledi. Siz kimsiniz bu millete hakaret ediyorsunuz? 1915'te Çanakkale'yi geçmelerine izin verilmeyen, 1922'de İzmir'den denize dökülen işgalcilerdi. Aynı işgalcilerin taşeronlarını bu millet 15 Temmuz gecesi ayakları altına aldı. Onlara karşı imanla, inançla mücadele etti. Bu memleketin onurlu vatandaşlarını bu şekilde tehdit etmek kimsenin haddine değildir. Hadi buyursun gelsin millet burada, bakalım denize dökebiliyor mu? Bu vekil, bu hakaretlerine karşı yargı önünde hesap verecektir." değerlendirmesinde bulundu.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, 15 Temmuz'daki darbe girişimi için "kontrollü darbe" ifadesini kullandığını belirten Turan, şöyle devam etti:

"Ey Kılıçdaroğlu, madem bu darbe kontrollüydü, senin vekillerinin o gece Meclis'te ne işi vardı? Bir gün sonra Meclis'e gelip neden konuştun? Neden darbe karşıtı bildirinin altına imza attın? Yenikapı'daki tarihi mitinge neden katıldın? Yoksa sen de bu kontrollü darbenin bir parçası mıydın? O gece Cumhurbaşkanımızın en yakın arkadaşı Erol Olçak oğlu ile canını siper etmiş, vatanı için sen nasıl böyle bir ifade kullanabiliyorsun. Çıkıp tek tek açıkla. Kaçak güreşerek bir şey elde edemezsin. Yiğit gibi lafını meydanda söyle."

"CHP eski ayarlarına dönmeye başladı"

Turan, CHP'nin eski ayarlarına dönmeye başladığını dile getirerek, "CHP, referandum çalışmalarının başında sözüm ona 'evet' diyenleri kandırabileceklerini düşündü. AKP değil 'AK Parti' diyerek, Tayyip değil 'Cumhurbaşkanı' diyerek şirin gözükeceklerini sandılar. Biz de onlara dedik ki 'Bu millet izan sahibi, irfan sahibi. Sizin gibilere inanmaz.' Şimdi referanduma 10 gün kala başaramayacaklarını anladılar ve eski ayarlarına döndüler." diye konuştu.

CHP'nin darbenin siyasi ayağını açıklayamadığını söyleyen Turan, "FETÖ'nün en iyi yaptığı iş insanlara şantaj yapmak, kasetle iş yaptırmak. Kendisi de kasetle gelen birisi. Siyasi ayağını boşuna aramasın, kendisine baksın. Gezide sokağa inen, ülkeyi kaosa sürükleyen sanatçılar mı daha kıymetli, Avrupa'da ülkesini şikayet eden mi? Ne zaman bir sanatçı ülkesini savunmaya kalksa hep dışladılar, hakaret ettiler. Rıdvan Dilmen 'evet' vereceğini açıkladı, adama 'sarayın yalakası' dediler. Demediklerini bırakmadılar. Adam şarkısını vermedi diye 'sanatçı değil' diye aşağıladılar. Bunların kriteri kendinden olanı benimsemek olmayanı ise dışlamak." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Politika

Bülent Turan AK Parti AK Parti Ezine Politika Güncel Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hemşireler Günü mesajları ve sözleri 2024! Hemşireler Günü ne zaman 2024? Dünya hemşireler günü tarihi nedir? 11 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 11 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 11 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 11 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık izle! (2024-TÜRKÇE DUBLAJ) Maymunlar Cehennemi Yeni Krallık filmi Türkçe dublaj full nereden izlenir? 11 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 11 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 11 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 11 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 11 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 11 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 11 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Erol Bilecik kimdir? Erol Bilecik hangi takımlı?
CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

CHP'li Ağbaba ile AK Partililer arasında deprem tartışması! Hakaretler havada uçuştu

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title