Haberler

AK Parti Grup Başkanvekili Aydın'dan Köy Gezileri

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, seçim çalışmaları kapsamında köy köy geziyor.

AK Parti Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, seçim çalışmaları kapsamında köy köy geziyor.

7 Haziran'da yapılacak seçim için vatandaşlardan dua ve desteklerini isteyen Grup Başkanvekili Ahmet Aydın, gidilen yerlerin sorunlarını bizzat yerinde görüp, onlara çözüm üretmek için de çaba sarf ediyor. Vatandaşlarla samimi sohbetler eden Ahmet Aydın, parti teşkilatının hazırladığı program kapsamında gezilerini sürdürüyor.

Ahmet Aydın, "Gittiğimiz her köyde kapısını çaldığımız her evde, elini tuttuğumuz her vatandaşımızdan aynı duyarlılığı görmekteyiz. Bizleri en güzel şekilde kucaklayıp, ağırlıyorlar. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Ziyaret ettiğimiz yerlerde belediye başkanları, muhtarlarımız bulundukları yerlerin sıkıntılarını bizlere iletmekte. Bizlerde bu sorunların çoğunu yerinde görmekteyiz ve ilgili kurumları anında arayıp sorunun çözümü noktasında harekete geçirmekteyiz. Bizim bu çabamız vatandaşımızı sevindirmekte. Onların sevinci bizim sevincimizdir. Çünkü biz bu millete hizmetkar olmak üzere bu yola çıktık ve bugün o görevimizi yerine getirmeye gayret ediyoruz. AK Parti olarak halkımızdan aldığımız güçle bugünlere geldik ve bizlerde buna layık olma adına gece gündüz demeden çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü bu millet her şeyin en güzeline layık. Gittiğimiz yer yerde, çaldığımız her kapıda vatandaşlarımız bizleri çok güzel bir şekilde karşılıyorlar. Onların gözündeki o parıltı, AK Parti'ye olan sevgileri, güvenleri bizleri çok mutlu ediyor, azimlendiriyor. Rabbim bizleri bu millete karşı mahcup etmesin. Bu vesileyle bütün vatandaşlarımıza şahsımıza ve partimize göstermiş oldukları ilgi ve alakadan olayı teşekkür ediyorum.

AK Parti iktidarı öncesi, siyasi partilerin ve liderlerin sadece vaatleri vardı, icraatları olmadığı için bir yıl sonra ya da bir dönem sonra halkın karşısına çıkacak yüzleri yoktu. Çünkü 'Yapacağız!' dediklerinin hiçbirini yapmazlardı.

Miting meydanlarında vaatler havada uçuşurdu, o bir veriyorsa ben iki veririm deyip işi çığırından çıkarıp şaklabanlıklar yaparlardı, ancak iş icraata geldiğinde bardak boştu.

Ben hiç unutmam ülke erken seçime gidiyordu ve ben Ak Parti il başkanıydım, o dönem Adıyaman'a bir ambulans getirmişti ilin tüm yetkilileri ve siyasileri toplanmış o ambulansın devir teslim törenini gerçekleştiriyorlardı. Allah aşkına bizde böyle bir şey olabilir mi? Bizler böyle bir şey yapar mıyız? Bizler devasa projeleri bile toplu bir şekilde açıyoruz, temel atma törenleri bile yapmıyoruz. Zaten açılış yapmaya kalksak bir ilde günlerce açılış yapmak zorunda kalırız" dedi. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Aydın Adıyaman Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Cuma namazı nasıl kılınır, kaç rekat? Cuma namazı farz mı? ÖZGÜR DEMİRTAŞ KİMDİR? Özgür Demirtaş nereli, kaç yaşında, evli mi? MOR KOD NEDİR? Hastanelerde mor kod ne anlama gelir? #128657 Ankara Cuma namazı saat kaçta? Ankara Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma Ankara cuma namaz saati! İstanbul Cuma namazı saat kaçta? İstanbul Cuma selası ne zaman okunacak? 26 Nisan Cuma İstanbul cuma namaz saati! KIZILCIK ŞERBETİ İZLE | Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Kızılcık Şerbeti fragman izle! ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title