Haberler

AK Parti Giresun Milletvekili Tatlı Açıklaması

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, AK Parti'nin Türkiye'nin teminatı olduğunu söyledi.

AK Parti Giresun Milletvekili Adem Tatlı, AK Parti'nin Türkiye'nin teminatı olduğunu söyledi.

Tatlı, yaptığı açıklamada, Türkiye Cumhuriyeti'nin gelişmesini, büyümesini ve coğrafyada etkin rol almasını istemeyenlerin birleşerek, AK Parti'yi tek başına iktidar yapmamak için her türlü oyunu çevirdiğini belirtti.

Bir çok iç ve dış güç odaklarına rağmen AK Parti'nin 7 Haziran Genel Seçimleri'nde yüzde 41 oy almayı başardığını kaydeden Tatlı, "Milletimiz merak etmesin, bu ülkenin istikrarının teminatı AK Parti'dir" dedi.

"Biz millete hizmetkar olma yolunda yürüyüşümüze devam edeceğiz. Kendisine en yakın partinin iki katı oy almış bir parti olarak kırmızı çizgilerimizden vazgeçmeden istikrar için yürüyüşümüzü sürdüreceğiz" diyen Tatlı, sözlerini şöyle tamamladı:

"Bu ülkeye çivi çakılmasından rahatsız olanlar var. Orman içinde yapılan kaçak villaları değil de trafiği rahatlatmak için yapılan köprü ve yolları şikayet edenleri, yolların durdurulması kararının sonrasında kimlerin sevinç çığlıkları attıklarını hepimiz iyi görelim. Milletimiz her şeyi an ve an izliyor. Bir de yerelde ve genelde hala açıklama üstüne açıklama yapan, hala bu ülkeye çakılmış bir çivileri olmadığı halde dev projeleri yok sayan ve sorumsuzca açıklamalar yapanlar umarız yarın yaptıkları açıklamalardan mahcup olmazlar. Biz millete hizmetkar olma yolunda yürüyüşümüze devam edeceğiz. Kendisine en yakın partinin iki katı oy almış bir parti olarak kırmızı çizgilerimizden vazgeçmeden istikrar için yürüyüşümüzü sürdüreceğiz."

Kaynak: AA / Yerel

Adem Tatlı Ak Parti Giresun Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title