Haberler

AK Parti Genişletilmiş İl Danışma Kurulu Toplantısı

AK Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Ak Parti Malatya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen Genişletilmiş İl Danışma Kurulu toplantısı yapıldı.

Ak Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı, Şehit Halisdemir Konferans salonunda düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, 15 Temmuz'da hainler tarafından darbe girişiminde bulunulduğunu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın bir sözüyle insanların meydanlara inerek, darbecileri durdurduklarını anımsattı.

Ülkeyi ekonomik darbe ile karşı karşıya bırakmak isteyenlerin var olduğuna işaret eden Kahtalı, "Dolar, euro gibi şeylerle ülkemizi sıkıntıya sokmak istiyorlar, Cumhurbaşkanının 'dolarları bozdurun' talebiyle aynı gün 20 milyar dolar gibi bir döviz bozduruldu." dedi.

Ak Parti'nin 11 seçimden birinci olarak çıktığına değinen Kahtalı, referandumda da partinin başarıya ulaşacağını söyledi.

Referandum kapsamında teşkilat çalışmalarının devam ettiğine işaret eden Kahtalı, "Artık süreç başladı, ulaşmadığımız nokta kalmayacak, partili Cumhurbaşkanılığı ile yeni Anayasayı anlatacağız. Tek yürek olduğumuz müddetçe bize kimsenin gücü yetmeyecek buna Amerika'da, siyonisti de, maşalık yapmak isteyen Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ), PKK, DEAŞ da dahil hiçbir şey yapamayacaklar." ifadelerini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır da, yeni Anayasa ve Başkanlık sürecinin çok ciddi bir çalışma gerektirdiğini aktardı.

Türkiye'nin kalkınmasını istemeyenlerin terör örgütlerine destek verdiğini anlatan Çakır, "Belli çevreler tarafından 'dünya 5'ten büyük değil' diyen Cumhurbaşkanımızın çerçevesinde ülkemizle ciddi bir mücadele var. FETÖ'yü, PKK'yı büyüten yetiştiren bunlar, Taliban'ı kuran bunlar. Türkiye'nin mücadele ettiği bir çok terör örgütü var, bunların Avrupa'dan beslendiğini görüyoruz." diye konuştu.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan da ilçe belediye başkanları adına yaptığı konuşmasında ülkenin girdaptan geçtiğine işaret ederek, milli birlik ve beraberliğin ülke açısından önemli olduğuna vurgu yaptı.

FETÖ darbe girişiminin amacının ülkede kaos çıkararak ülkeyi bölmek olduğunu aktaran Gürkan, "Halkın kadirşinaslığı bu darbe girişiminin önüne geçti. 15 Temmuzda bu millet büyük direniş gösterdi ve darbeyi püskürterek, milli birliğin yeniden kurulmasında büyük gayret gösterdi. Millet, devlet olarak hep iyi niyetli olduk, herkesi kucaklamaya çalıştık." ifadelerini kullandı.

Gürkan, etnik, mezhepsel yapıları kaşıyarak, milletin içine nifak tohumu ekmek isteyenlerin Başkanlık sistemini istemediğini söyledi.

Kaynak: AA / Güncel

Selahattin Gürkan Hakan Kahtalı AK Parti Malatya Politika Haberler

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

title