Haberler

AK Parti Genel Sekreteri Gül Açıklaması

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, "7 Haziran'da elde edemediğimiz tek başına iktidarı inşallah milletimizin güçlü desteğiyle 1 Kasım seçimlerinde elde edeceğiz" dedi.

AK Parti Genel Sekreteri Abdulhamit Gül, "7 Haziran'da elde edemediğimiz tek başına iktidarı inşallah milletimizin güçlü desteğiyle 1 Kasım seçimlerinde elde edeceğiz" dedi.

Gül, partisinin Nizip İlçe Başkanlığında düzenlenen bayramlaşma programında, Kurban Bayramı'nın İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini temenni etti.

1 Kasım seçimlerinin de bayram havasında geçmesini dileyen Gül, "7 Haziran'da elde edemediğimiz tek başına iktidarı inşallah milletimizin güçlü desteğiyle 1 Kasım seçimlerinde elde edeceğiz. Hazirandan  sonra Türkiye'nin ekonomide, siyasette ve birçok konuda ne hale geldiğini gördük. Bir partinin tek başına iktidar olmamasının bedelini ödeyen aziz milletimiz inşallah 1 Kasım'da gerektiği şekilde oyunu kullanacak ve AK Parti'yi tek başına iktidara getirecektir" ifadesini kullandı.

"Bismillah sözünden rahatsız oldular"

Gül, tek başlarına iktidar olabilmek için tüm il ve ilçe teşkilatlarıyla el birliğiyle çalıştıklarını bildirdi.

AK Parti iktidarı döneminde yapılanların yeni hizmetlerin göstergesi olduğunu vurgulayan Gül, daha fazlasına layık olan bu millet için daha fazla çalışacaklarını dile getirdi.

Partisinin, Cumhuriyet döneminde yapılan hizmetlerin on hatta yirmi katı fazlasını yaptığını belirten Gül, şöyle konuştu:

"Bu hizmetler yetmez ve inşallah kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bunu da hep beraber yapacağız. Geçtiğimiz hafta 'Haydi bismillah' diyerek yola çıktık. Biz 'haydi bismillah' deyince bundan birileri rahatsız oldu. Rahatsız olanları herkes biliyor tabi her zamanki gibi CHP... CHP her zaman olduğu gibi 'Bismillah' sözünden rahatsız oldu ama bizim her işimiz bismillah ile başlar, devam eder ve biter. İnşallah 1 Kasım'da da 'bismillah' diyerek AK Parti'nin mührünü vuracağız."

AK Parti Genel Sekreteri Gül, daha sonra partililerle sohbet etti, seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Programa; Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep milletvekilleri ve AK Parti İl Başkanı Mehmet Eyup Özkeçeci de katıldı.

Kaynak: AA / Yerel

Kurban Bayramı Ak Parti Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title