Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Şahin Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "1 Kasım'dan sonra topal ördek hükümeti kurmayalım. Tek başına bir parti tekrar gelsin" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, "1 Kasım'dan sonra topal ördek hükümeti kurmayalım. Tek başına bir parti tekrar gelsin" dedi.

Şahin, Karabük'ün Eskipazar ilçesindeki bir restoranda bir araya geldiği vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, ilçeyi Türkiye'nin örnek organize sanayi bölgelerinden biri haline getirmeyi planladıklarını söyledi.

İlçeye doğalgazın gelmesi için çalışma başlattıklarını belirten Şahin, yapılacak endüstri bölgesi, Filyos Limanı projesi, termal suyun turizme kazandırılması ve istihdam alanlarındaki çalışmaları anlattı.

Eskipazar Orman İşletme Şefliği ve Karabük Üniversitesi Eskipazar Meslek Yüksek Okulunu ziyaret ederek çalışanlarla görüşen Şahin, Budak köyünde köy konağı açılışına katıldı.

Yalakkuz köyüne geçen Şahin, burada köylülere hitaben yaptığı konuşmada, Karabük'ün köylerinin özellikle yol başta olmak üzere hiç bir sorununun kalmayacağını, kentte ne varsa köyde de olması için canla başla çalıştıklarını aktardı.

"Bizim 17 eksiğimiz var"

7 Haziran seçimlerinde tek başına iktidar olamadıklarını, ardından koalisyon çalışmalarına girdiklerini ancak diğer partilerin buna yanaşmadığını anlatan Şahin, "1 Kasım seçimlerinde iki ihtimal var, ya tek başına bir partinin iktidarı ya da yine koalisyon süreci. Şimdi seçime giren partileri objektif bir şekilde değerlendirelim. Hangisi tek başına iktidara gelebilir? CHP'nin 130 milletvekili var, 150 milletvekiline daha ihtiyacı var. Var mı böyle bir şansı? Yok. MHP'nin 79 milletvekili var, 200 milletvekili daha çıkartması lazım. Mümkün mü? Hayır. Bizim 17 eksiğimiz var" diye konuştu.

"1 Kasım seçimleri son derece önemlidir"

"1 Kasım'dan sonra topal ördek hükümeti kurmayalım. Tek başına bir parti tekrar gelsin" diyen Şahin, "Bizi daha önce 3 defa tek başımıza iktidara getirdiniz. 1 Kasım'dan sonra yeniden tek başına iktidara getirerek, 2019'a kadar Türkiye'de başka bir seçim olmasın. İstikrar içinde Türkiye 2019'a kadar, hatta Cumhuriyetin 100. yıl dönümü olan 2023'e kadar gitsin. Böyle bir tabloyu çıkartmak ya da çıkartmamak milletimizin elindedir. O nedenle 1 Kasım seçimleri son derece önemlidir. Bu seçimde seçmenlerimiz hislerine ve duygularına göre değil, aklıyla hareket edip oy kullanmalı" sözlerine yer verdi.

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Ali Şahin Eskipazar Ak Parti Karabük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title