Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nebati, Şanlıurfa'da

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "AK Parti; uluslararası odaklara, gezicilere, paralelcilere, yalancılara, dolandırıcılara rağmen 7 Haziran'da yüzde 50'yi aşarak 400 milletvekiline ulaşacak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nureddin Nebati, "AK Parti; uluslararası odaklara, gezicilere, paralelcilere, yalancılara, dolandırıcılara rağmen 7 Haziran'da yüzde 50'yi aşarak 400 milletvekiline ulaşacak" dedi.

Nebati, Suruç 11 Nisan Caddesi'nde vatandaşlara hitaben yaptığı konuşmada, AK Parti iktidarının Türkiye'de çok önemli işlere imza attığını söyledi. Parti olarak insan odaklı bir siyaset yürüttüklerini belirten Nebati, 7 Haziran seçimlerinde yeniden iktidara geleceklerine inandıklarını ifade etti.

Nebati, Türkiye'de ve dünyada çeşitli çevrelerin AK Parti'nin başarısından rahatsız olduğunu ve bunun için türlü türlü planlar yaptığını vurguladı.

Gezi olaylarıyla ülkeyi kana bulamaya çalıştıklarını anlatan Nebati, şöyle konuştu:

"Birileri dedi ki 'Türkiye Cumhuriyeti ayrımcılık yapıyor'. Hayır, 'Suriye'deki Arap da Türkmen de Kürtler de kardeşimiz' dedi. Burada Kobanili kardeşlerimiz için dünyanın en gelişmiş, en müreffeh çadır kentini yaptık, 35 bin Kürt kardeşimiz orada ikamet ediyor. Biz Allah'ın izniyle bu milletin duasını aldık. Biz Alparslan'ın ruhunu, Selahaddin Eyyubi'nin ruhunu Hazreti Muhammet'in davasında birleştirdik."

Nebati, sadece seçim dönemlerinde değil her zaman vatandaşın yanında oldukları dile getirdi.

Bugüne kadar girdikleri tüm seçimleri hep başarıyla neticelendirdiklerini anlatan Nebati, "AK Parti; uluslararası odaklara, gezicilere, paralelcilere, yalancılara, dolandırıcılara rağmen 7 Haziran'da yüzde 50'yi aşarak 400 milletvekiline ulaşacak. Bu başarıya Şanlıurfa'dan da 12 milletvekiliyle katkı sunacağız" şeklinde konuştu.

Nebati ve beraberindeki milletvekili adayları daha sonra Birecik ilçesini ziyaret etti, vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinledi.

Kaynak: AA / Yerel

Nureddin Nebati Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title