Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül'ün vatandaşlarla selamlaşması- Abdulhamit Gül'ün açıklamaları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül: - "MHP'nin seçim vaatlerinde vatandaşın derdine derman olacak bir proje yok"- "MHP'nin milletimizin nezdindeki karşılığı; bankaların hortumlandığı, esnafımızın kepenk kapattığı ve Türkiye'nin bataklığa sürüklendiği eski Türkiye'dir" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, muhalefet partilerinin açıkladığı seçim bildirgelerini eleştirerek, "MHP'nin seçim vaatlerinde vatandaşın derdine derman olacak bir proje yok" dedi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül'ün vatandaşlarla selamlaşması- Abdulhamit Gül'ün açıklamaları AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Gül: - "MHP'nin seçim vaatlerinde vatandaşın derdine derman olacak bir proje yok"- "MHP'nin milletimizin nezdindeki karşılığı; bankaların hortumlandığı, esnafımızın kepenk kapattığı ve Türkiye'nin bataklığa sürüklendiği eski Türkiye'dir" AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdulhamit Gül, muhalefet partilerinin açıkladığı seçim bildirgelerini eleştirerek, "MHP'nin seçim vaatlerinde vatandaşın derdine derman olacak bir proje yok" dedi.Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, CHP, MHP ve HDP'nin kamuoyuna açıkladığı seçim bildirgelerinin ya AK Parti'nin daha önce hazırladığı projeler, ya da çok afaki vaatler olduğunu belirterek, muhalefetin, Türkiye'yi yönetme anlamında bir kabiliyetinin bulunmadığınıı savundu.Seçim bildirgesini açıklayan MHP'nin vaatlerinin de halk tarafından ciddiye alınmadığını, icraatlerini geçmişte herkesin gördüğünü belirten Gül, "MHP'nin seçim vaatlerinde vatandaşın derdine derman olacak bir proje yok. Zaten, 'ben üç kuruş fazladan veriyorum' söylemlerine Türk halkının destek vermesi mümkün değil. Milletimizin ciddiye aldığı konu, AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı dönemindeki başarılarıdır" diye konuştu. Gül, sözlerine şöyle devam etti: "Bakınız, MHP şimdi konutla ilgili bazı şeyler söylüyor ama AK Parti tarafından ülkemizde 770 bin dar gelirli aileye TOKİ, ev imkanı sağlandı. Zaten hem yerel yönetimimiz hem de hükümetimiz, TOKİ aracılığıyla önümüzdeki dönemde, yine ihtiyaç sahibi ailelerin konut ihtiyacını karşılamaya yönelik çalışmalarını sürdürecektir."MHP'nin önce, esnafın kepenk kapattığı ve bankaların hortumlandığı dönemin hesabını vermesi gerektiğini vurgulayan Abdulhamit Gül, "MHP'nin milletimizin nezdindeki karşılığı; bankaların hortumlandığı, esnafımızın kepenk kapattığı ve Türkiye'nin bataklığa sürüklendiği eski Türkiye'dir" dedi.Milletin artık ülkenin istikrarını ciddiye aldığını anlatan ve AK Parti'nin hizmetlerinin seçimden sonra da devam edeceğinin altını çizen Gül, "AK Parti dışında hiçbirinin 2023 vizyonu yok ve bu beyannamelerin de bir kabulünün olmadığını hepimiz görüyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Güncel

Ak Parti Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Kahverengi nasıl elde edilir? Guaj ve akrilik boya ile kahverengi nasıl yapılır? 6 Mayıs Pazartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 6 Mayıs burç yorumları nedir? Real Madrid şampiyon mu oldu? 2024 İspanya La Liga şampiyonu kim oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title