Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bozdağ Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 7 Haziran'dan bu yana yaşanan gelişmeleri milletin çok iyi analiz etmesi gerektiğini belirterek "Yaşanan oyunlara, sandıktan tek başına iktidar çıkararak bu milletimiz en güzel cevabı verecektir" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 7 Haziran'dan bu yana yaşanan gelişmeleri milletin çok iyi analiz etmesi gerektiğini belirterek "Yaşanan oyunlara, sandıktan tek başına iktidar çıkararak bu milletimiz en güzel cevabı verecektir" dedi.

Bozdağ, Yozgat'ın Boğazlıyan ilçesinde partisince düzenlenen mitingde yaptığı konuşmada, 1 Kasım'daki seçimlerde seçmenin Türkiye'nin kaderine oy vereceğini söyledi.

AK Parti'nin gücünü milletten aldığını vurgulayan Bozdağ,  "Türkiye güçlü bir ülke. AK Parti Türkiye'de tek başına iktidar oldu, 13 yıldır yaptığı hizmetler ortada. Milletimiz Türkiye'de koalisyonlu yılları da tek başına iktidarları da çok iyi biliyor. O yüzden bir tarafta 'tek başına iş başına' diyen ve iktidar için çırpınan bir AK Parti var, diğer tarafta koalisyon için çırpınan partiler var. Bunu milletimiz 1 Kasım'da oylayacak. Türkiye için, geleceğimiz için, Boğazlıyanımız için kararını verecek" diye konuştu.

Bozdağ, 7 Haziran'dan bu yana yaşanan gelişmeleri milletin çok iyi takip ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"7 Haziran seçimleri yaşadık, milletimizin sandıktan çıkan iradesine saygı duyduk. Saat gibi işleyen bir Türkiye vardı. 7 Haziran'dan bu yana yaşanan gelişmeleri milletimizin çok iyi analiz etmesi lazım. Yaşanan oyunlara, sandıktan tek başına iktidar çıkararak bu milletimiz en güzel cevabı verecektir. Koalisyonlu dönemlerde çıkan krizleri hepimiz hatırlarız. Burada gençlerimiz de var, onlar da o dönemleri kitaplardan veya büyüklerinden duymuşlardır. Aydınlık geleceğimiz için yarın sandık başına gideceğiz ve ülkemizin istikrarı için oy kullanacağız. Burada CHP'ye, MHP'ye oy vermiş, gönül vermiş insanlarımız var. Türkiye artık eski Türkiye değil. Vatandaşımız kararını verirken Türkiye için kararını verecektir."

AK Parti ile Türkiye'de büyük değişimlerin yaşandığını ve 13 yılda Cumhuriyet tarihinin en büyük hizmetlerinin yapıldığını anlatan Bozdağ, "1 Kasım sonrası belirsizliğin ortaya çıkmayacağı bir kararın sandıktan çıkacağına inanıyorum. Boğazlıyan inanıyor, milletimiz inanıyor" ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA / Yerel

Bekir Bozdağ Boğazlıyan Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title