Haberler

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Edip Uğur Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, CHP ve MHP'nin adaylarının "çakma" olduğunu iddia etti.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ahmet Edip Uğur, CHP ve MHP'nin adaylarının "çakma" olduğunu iddia etti.

Balıkesir'in Bandırma ilçesinde AK Partili belediye meclis üyelerinin tanıtılması için Şoförler ve Otomobilciler Odası Düğün Salonu'nda yapılan toplantıya Balıkesir Milletvekili Cemal Öztaylan ile birlikte katılan Edip Uğur, hükümetin 12. yılında da hizmet etmeye devam ettiğini söyledi. Bu süre içerisinde hükümetin 675 katrilyon lira yatırım yaptığını belirten Uğur, "Bunların içinde yol, baraj, üniversite, gölet ve hastane gibi yatırımlar var" dedi.

Kendisinin büyükşehir belediye başkan adayı olduğunu hatırlatan Uğur, "Biz Balıkesir'e projelerle geliyoruz. Biz İzmir-Bandırma-İstanbul arası tren yolu hattı düşünüyoruz. Bu hat Bergama'dan geçecek. Buradan da Ayvalık arasında hafif raylı sistem düşünüyoruz. Bununla alakalı bakanlık ile görüşmeler devam ediyor. Bandırma-İstanbul, Bandırma-Edremit, Ayvalık-İstanbul arasında uçak seferleri yapabilmek için çalışmalar yapıyoruz. Bunun yanı sıra Bandırma, Adalar ve Edremit arasında deniz otobüsü seferleri için çalışıyoruz. Bu projede alınacak olan deniz otobüsü hiçbir memurun görev yapmak istemediği adalara sefer yapacak. Ulaşım rahatlayacak" dedi.

Yerel seçimler öncesinde Balıkesir ve 22 ilçede diğer partilerden önde olduklarını açıklayan Uğur, 30 Mart seçimlerinin Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimlerinden biri olduğunu belirterek, "Önce yerel seçimler var. Ardından cumhurbaşkanlığı, sonra genel seçimler var. Bugün oynanan bütün oyunlar bunun üzerine. Ortalığı bulandırmak istiyorlar" diye konuştu.

CHP ve MHP'nin büyükşehir belediye başkan adaylarının "çakma aday" olduğunu iddia eden Uğur, "Muhalefet laf, biz iş üretiyoruz. Karşımızda MHP ve CHP var ama bakıyorsunuz hep çakma adaylarla seçime gidiyor. MHP'ye bakıyorsunuz, ilçe yönetimlerine, adaylarına saygısı yok. Bir de, 'Ben milliyetçiyim' diyor. Milliyetçi adam dürüst olur, mert olur, sözünün eri olur. Gittiği ilçelerde, 'Buradaki adaya oy vermeseniz de olur. Siz bana verin' diyor. Bunlar çakma ülkücü, çakma milliyetçi. Kendi arkadaşını satma, ona da oy iste. İstemiyorsan da git bağımsız aday ol" şeklinde konuştu.

CHP'nin adaylarını da eleştiren Uğur, "CHP'nin adayına bakıyoruz, o da çakma. 40 yıl CHP'ye sövmüş adam şimdi CHP'nin başkan adayı. Buradan hemşehrilerime sesleniyorum. Sizi kandırıyorlar, kanmayın" ifadelerini kullandı.

Toplantı, AK Partili Bandırma Belediye Meclis Üyesi Adaylarının tanıtımının ardından sona erdi. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Edip Uğur Balıkesir Bandırma Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title