Haberler

AK Parti Gaziantep Milletvekillerinden Oda Ziyaretleri

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Nizip Ticaret Odası (NTO) ve Nizip Ticaret Borsası (NTB)'yi ziyaret etti.

AK Parti Gaziantep millvetvekilleri, yerel seçim çalışmaları kapsamında, NTO'yu ziyaret etti.

AK Parti Gaziantep Milletvekilleri, Mehmet Sarı, Ali Şahin, Halil Mazıcıoğlu ve Derya Bakbak Nizip Ticaret Odası  (NTO) Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine ziyarette bulundular.

Milletvekilleri, Yönetim Kurulu Başkanı Özyurt'tan  NTO'nun faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı.

Milletvekili Halil Mazıcıoğlu, NTO üyelerine yönelik yaptığı konuşmada, şunları kaydetti:

"Sizlerin bize destek vermenizle sorunları birlikte çözmemiz gerekmektedir. Olayların sorunların sahasında olan sizlersiniz bu nedenle Gaziantep genelindeki ticaret odalarımızla, borsalarımızla, sanayi odalarımızla ülkemizin 2023 yılı hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyorum."

Nizip ile ilgili hayata geçilerecek projeleri dile getiren Mehmet Sarı, söz konusu projelerin gerçekleşmesi durumunda ilçe sanayisinin gelişeceğini belirtti.

Sarı, "Bizler Gaziantep'in yakınında olmayı bir avantaja çevirmek durumundayız. Bu konularda hem Ticaret Odamızla hem de diğer odalarımızdan proje bazında çalışmalar beklemekteyiz, yapılacak olan projelere her zaman destek vermeye hazırız" dedi.

NTO Başkanı Mehmet Özyurt da, zayaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ticaret Borsası'na geçen milletvekilleri, Nizip Ticaret Borsası (NTB) Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Sarı ve Meclis Başkanı Mahmut Şahin'den  borsa çalışmaları hakkında bilgi aldı.

Yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren NTB Başkanı İbrahim Sarı, Milletvekillerine teşekkür etti. - Gaziantep

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Sarı Gaziantep Ak Parti Nizip Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title