Haberler

Ak Partı Erzurum Mılletvekılı Çığlık Açıklaması

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, mikro kredilerin mikro finans kuruluşları aracılığıyla verildiğini belirterek, Türkiye çapında kurulan mikro finans kuruluşunun 89.Erzurum'da hizmet vereceğini müjdeledi.

AK Parti Erzurum Milletvekili Fazilet Dağcı Çığlık, mikro kredilerin mikro finans kuruluşları aracılığıyla verildiğini belirterek, Türkiye çapında kurulan mikro finans kuruluşunun 89. şubesinin

Erzurum'da hizmet vereceğini müjdeledi.

Eğitim ve Meslek Edindirme Derneği tarafından, "Kadın Hakları ve Mikro Kredi" konferansı düzenlendi.

Çığlık, Nihat Kitapçı Göğüs Hastanesi toplantı salonunda düzenlenen konferansta yaptığı konuşmada, mikro kuruluşların finansal ihtiyaçların karşılanmasında önemli bir yere sahip olduğunu söyledi.

Çıglık, şunları kaydetti: "Ülkemizde mikro kuruluşlar aracılığıyla 5 milyon kişi mikro kredi kullanıyor. Mikro krediler, mikro finans kuruluşlar aracılığıyla veriliyor. Türkiye çapında kurulan mikro finans kuruluşunun 89. şubesi Erzurum'da hizmet verecek. Erzurum'da hizmet vermeye başlayacak. 100 liradan 100 bin liraya kadar kredi imkanı sağlanacak. Krediler istihdam ve üretim konusunda önemli gelişmeler sağlayacak. Kadınlarımız iş hayatına daha çok katılabilecek"

Çığlık, daha sonra

AK Parti Erzurum Kadın Kollarını ziyaret ederek, kadın kolları üyeleriyle fikir alışverişinde bulundu.

AK Parti Erzurum Kadın Kolları Başkanı Hilal Demir, burada yaptığı konuşmada kadın sinerjisinin önemine değinerek, Çığlık'a ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Her ay bir milletvekili ile istişare toplantısı düzenleyeceklerini belirten Demir, siyasette kadınların önemli bir yere sahip olduğunu ifade etti.

Daha sonra Erzurum Büyükşehir Belediyesi'ni ziyaret eden Çığlık, Erzurum Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ahmet Küçükler'den son çalışmalarıyla ilgili bilgi aldı.

Çığlık, belediye çalışmalarının kent vitrini açısından önemli olduğunu belirterek, kent meydanı yapım çalışmalarının Erzurum için önemli bir yenilik olduğunu söyledi.

Küçükler ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, radikal kararlarla kenti modern görünüme kavuşturma çalışmalarının devam ettiğini ifade etti.

Ziyarete katılan AK Parti Erzurum İl Başkan Yardımcısı Ebubekir Aydemir ise AK Parti hükümeti döneminde Erzurum'da önemli hizmetlere imza atıldığını belirterek, belediye çalışmalarıyla kentin modern vizyona kavuştuğunu ifade etti.

Çığlık, ziyaretlerin ardından

esnaf ve ev ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşların sorunlarını dinledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fazilet Dağcı Ak Parti Türkiye Erzurum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title