Haberler

AK Parti Erciş İlçe Başkanlığına Atama

AK Parti Erciş İlçe Başkanlığına getirilen Adnan Aydın görevi devraldı.

AK Parti Erciş İlçe Başkanlığına getirilen Adnan Aydın görevi devraldı.

AK Parti Erciş İlçe Başkanlığında düzenlenen devir töreninde konuşan Aydın, parti genel merkezinin 30 Mart yerel seçimleri sonrasında Van ve bağlı birçok ilçe teşkilatından görev değişikliğine gittiğini belirtti.

Yeni süreçte bütün halkı kucaklayarak, hizmetlere kaldığı yerden devam edeceklerini bildiren Aydın, şöyle konuştu:

"Bilindiği gibi 30 Mart yerel seçimlerinden sonra genel merkezimizce, Van ve bazı ilçelerindeki teşkilatlarımızda birçok görev değişimine karar verilmişti. Genel merkezimizce yapılan araştırmalardan sonrası bu kutsal görev ilçede bize verildi. Bizden önce yaptıkları hizmetlerinden dolayı başta Mürsel Göral olmak üzere, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. İlçemizi hizmetlerimizle en iyi yerlere getireceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun." - Van

Kaynak: AA / Yerel

Ak Parti Aydın Erciş Yerel Haberler

500

Yorumlar (3)

YILMAZ KAYA:

ERCİŞ İN BÜYÜKLERİNE BAK YARABİM NE BU YA ERCİŞ KİMLERE KALMIŞ YA.BAKIYON ODA BAŞKANLARINA BİR TUHAF İNSANLAR,BAKIYON PARTİ BAŞKANLARINA TUHAF İNSANLAR AÇABA BUNLARIN BU GÜNE KADAR HANGİ İNSANA BİR YARDIMLARI BİR İYİLİKLERE OLMUŞ .YAZIK SANA ERCİŞ İM.

14
0
yanıtYanıtla
çiftçi:

sırayla ercişin üzerinden geçin

11
0
yanıtYanıtla
GERÇEKÇİ:

bu aydın so isimli vatandaşlar şehirden 5 km uzaklıktaki değersiz arazilerini çok değrden fazlasına erciş belediyesine OTOGAR İÇİN SATILAR.100 MİLYARLIK YERİN DEĞERİ,5 TİRİLYONU SATILDI.BUNADAN FATİH ÇİFÇİ,ZÜLFÜKAR ARAPOĞLU,KAZIM AYDIN ,ADNAN AYDIN ÇOK RANT SAĞLADILAR ,FAZLASINA SATIP PARAYI BÖLÜŞTÜLER.AH ERCİŞ İM ERCİŞ İM TERS GİTİ BENİM İŞİ BAK NE HALE DÜŞMÜŞ ERCİŞ İM.SAHİPSİZ KALMIŞ ERCİŞ İM...

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title