Haberler

AK Parti Erciş İlçe Başkanlığı'nda Görev Değişimi

Güncelleme:

Van'ın Erciş ilçesinde AK Parti Erciş ilçe Başkanı Mürsel Göral görevini yeni başkan Adnan Aydın'a teslim etti.

Van'ın Erciş ilçesinde Ak Parti Erciş ilçe Başkanı Mürsel Göral görevini yeni başkan Adnan Aydın'a teslim etti

Ak Parti Erciş İlçe Teşkilatı binasında düzenlenen törende bir konuşma yapan eski Başkan Mürsel Göral, görev tevdi edildiği takdirde partinin her biriminde bundan sonra da hizmet edeceğini söyledi. Yeni başkana başarı dileklerini de ileten Göral, "Pati genel merkezimizin takdirleri doğrultusunda görevimi parti genel merkezi tarafından zatıalilerine görev tevdi edilen yeni başkanımız Adnan Aydın'a huzurlarınızda teslim ediyorum. Ak Parti, kuruluşundan bu yana gerek bölgemize gerek ülkemize, gerekse il ve ilçemize büyük hizmetleri olan ülkemizin en büyük partisidir. Bu hizmetlerinin bundan sonra da fazlasıyla devam edeceğinden şüphem yoktur. Ak Parti'nin bir neferi olarak bundan sonra da partime bir üyesi bir neferi olarak hizmet etmeye devam edeceğim. Yeni başkanımızın ilçemizin gelişip büyümesi için elinden gelen tüm gayreti parti teşkilatımız üyeleri ve milletvekilimle birlikte sürdüreceğine gönülden inancım tamdır. Bu vesile yeni başkanımız ve ekibini bir kez daha yürekten kutluyor ve görevinde üstün başarılar diliyorum" dedi.

Ak Parti Erciş ilçe Başkanlığına getirilen Adnan Aydın ise konuşmasına eski başkan Göral ile eski yönetim kurulu üyelerine ilçeye ve partilerine yaptıkları hizmetten ötürü teşekkür etti. Başkan Aydın parti genel merkezinin 30 Mart 2014 Yerel Seçimleri sonrası Van ve bağlı bir çok ilçe teşkilatından görev değişikliğine gittiğini anımsattı. Yeni süreçte bütün halkı kucaklayarak hizmetlere kaldıkları yerden hizmete devam edeceklerini de anlatan Aydın, "Bilindiği gibi, 30 Mart yerel seçimlerinden sonra genel merkezimiz tarafından Van ve bazı ilçelerindeki teşkilatlarımızda bir çok görev değişimine karar verilmişti. Genel merkezimiz tarafından yapılan araştırmalardan sonra bu kutsal görev Erciş'te de bize tevdi edildi. Bizler daha önce birlik ve beraberlik içinde nasıl çalışmalarımızı devam ettirdiysek, bundan sonra da birlik ve beraberliğimiz aynı şekilde devam edecektir. Bizden önce yaptıkları hizmetlerinden dolayı başta eski başkanımız Mürsel Göral olmak üzere emeği geçen tüm teşkilata ve arkadaşlara teşekkür ediyorum. İnşallah bu süreci bütün halkımızı kucaklayarak ilçemizi hizmetlerimizle en iyi yerlerde getireceğiz. Allah yar ve yardımcımız olsun" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından, yeni başkan Adnan Aydın eski Bakan Mürsel Göral'a çiçek takdim etti. - VAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Aydın Erciş Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title