Haberler

AK Parti Düzce'de Cumhurbaşkanlığı Seçimlerine Hazırlanıyor

AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı İftar Yemeği düzenledi.

AK Parti Akçakoca İlçe Teşkilatı İftar Yemeği düzenledi.

SKY Tower Otelinde düzenlenen yemeğe, Milletvekili Osman Çakır, Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, İlçe Başkanı İbrahim Bilgin, Gençlik Kolları, Kadın Kolları, İl Genel Meclis üyeleri ve Yönetim Kurulu üyeleri katıldı.

Yemeğin ardından bir konuşma yapan İlçe Başkanı İbrahim Bilgin katılanlara teşekkür ederek, "Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın İlk turda Cumhurbaşkanlığını kazanması için parti teşkilatı olarak çalışacağız" dedi.

İbrahim Bilgi'nin ardından söz alan Yemenici, "Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde, dünya lideri olan Recep Tayyip Erdoğan'ın kazanması için seçim çalışmalarımızı hızlandıracağız. Başbakanımızın Cumhurbaşkanlığı kazanması demek hem Türkiye'nin hem de Dünya insanlığın kazanması demektir" İfadesini kullandı.

Milletvekili Osman Çakır, bu seçimlerin öneminin büyük olduğunu vurgulayarak, "İslam ülkelerinde bir kargaşa, ya da bir savaş olduğunda ülkeler kimden yardım istiyor. Neden Çin, Rusya, Avrupa ülkelerinden yardım istemiyor. Hepsi Türkiye'den yardım istiyor. Neden. Türkiye'nin gücünden dolayı. Bu gücü devam ettirmek için Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Recep Tayyip Erdoğan'ın ilk turda seçimi kazanması için çalışacağız" şeklinde konuştu.

İl Başkanı Metin Kaşıkoğlu, ise "Bizim bu süreçte üzerimize düşen sandıklara sahip çıkmaktır. Nasıl olsa insanlar gelir oy atar demeyeceksiniz. Tırpan yapan ve güneş başına işlemiş insanlar unutabilirler. Onları o bahçeden alıp oy atmaya getirmektir" dedi. - DÜZCE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Akçakoca Ak Parti Düzce Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title