Haberler

AK Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan Açıklaması

AK Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Develi’ye hizmet verilmediği yönündeki iddialara cevap vererek, "Develimizin daha da güzelleşmesi için çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

AK Parti Develi İlçe Başkanı Mehmet Durukan, Develi'ye hizmet verilmediği yönündeki iddialara cevap vererek, "Develimizin daha da güzelleşmesi için çalışmalarımız devam edecektir" dedi.

Durukan, "2014 yılı 30 Mart yerel seçimlerinden bugüne kadar geçen süre içerisinde ilçemize ve ilçe halkımıza hizmet verilmediği, Kayseri Büyükşehir Belediyesinin verdiği sözleri yerine getirmediği ve halkımızın aldatıldığı yönünde beyanatlar verilerek, değerli İlçe halkımıza karamsarlık ve ümitsizlik enjekte etme yönünde çalışmalara ve gayretler izlenmektedir" ifadesinde bulundu.

Arıkan "Bilindiği üzere 6360 sayılı Büyükşehir Yasası; ilin kendi imkan ve kaynaklarından bir kısmını ayırarak, Köy - mezra - belde farkı gözetmeksizin ilin idari sınırları içerisinde yaşayan tüm halkın belediye hizmetlerinden yararlanması sağlanıp, aradaki gelişmişlik farkını ortadan kaldırıp,İnsanların bulundukları yerde yaşamlarını sağlamak amacıyla çıkarılmıştır. Bu konu ile ilgili olarak planlama ve projelendirme çalışmaları tamamlanmış, bazı projelerin de ihale işlemi sonuçlandırılmıştır. Bu projeler uygulamaya konulacak hayata geçirilecektir. 21 Mart 2015 Cumartesi günü atık suların Çevreye zarar vermeden deşarzını sağlayacak çevre dostu " ATIK SU ARITMA " tesisinin, Soysallı ve Çayırözü mahallerimizin içme suyunun temeli atıldı. İlçemiz de tertemiz bir içme suyuna kavuştu. 2015 Nisan ayı içerisinde ilçe halkımıza ve gençlerimize hizmet verecek modern bir gençlik merkezinin temeli atılacak" diyerek açıklamasını şu şekilde sürdürdü:

"Doğalgaz çalışmaları ilçemiz Mustafa Asım Köksal mahallesinde başladı. Elbiz yolu üzerindeki şehir stadının ihalesi yapıldı. Nisan ayı içerisinde yer teslimi yapılıp inşa çalışmasına başlanacak. Aksu mevkiindeki ilçe halkımızın dinlenmesini ve spor yapmasını sağlayacak yürüyüş parkurlarıda olan bir piknik alanının proje çalışması tamamlandı. İlçemize yeni katılan on tane mahallede (köyde) kanalizasyon projeleri tamamlanmak üzere bu mahallelerimizin de alt yapısı tamamlanacak. Alt yapısı tamamlanan mahallelerde parke çalışmasına devam edilecek.

Yazıbaşı Şıhlı yolu daha geniş ve güvenli bir yol güzergahına kavuşturulacak. Kuruluşundan bu yana yaptığı hizmetlerle milletimizin teveccühüne mazhar olmuş partimiz, genel ve yerel yönetimleriyle kadirşinas yüce milletine hizmete devam edecektir. Kaynağı belli olmayan duyumlardan hareketle yazılan " tartışmalı grup toplantısı " haberleri gerçeği yansıtmamaktadır. Bu ve benzeri haberlerin niteliği ve zamanlaması manidardır. Sağ duyusuna her zaman güvendiğimiz " ARİF, FERASET " sahibi halkımızın iyi tahlil edeceğine inancımız tamdır. İyiyi, güzeli ve doğruyu bulma yönündeki istişarelerimiz sürecek, Develimizin daha da güzelleşmesi için çalışmalarımız devam edecektir." - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Durukan Ak Parti Kayseri Develi Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title