Haberler

AK Parti'de Adaylar Tanıtılıyor

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 7 Şubat Cuma günü Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik’in katılımıyla ‘Aday Tanıtım Toplantısı’ yapacaklarını bildirdi.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Adana İl Başkanı Fikret Yeni, 7 Şubat Cuma günü Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik'in katılımıyla 'Aday Tanıtım Toplantısı' yapacaklarını bildirdi.

Yeni, toplantının Yüreğir Serinevler Kapalı Spor Salonu'nda gerçekleştirileceğini belirterek, "30 Mart Yerel Seçimleri için partimizden aday gösterilen belediye başkan adaylarımızı, 7 Şubat Cuma günü saat 15: 00'de yapacağımız 'Aday Tanıtım Toplantısı' ile Adana kamuoyu ile buluşturmuş olacağız. Bakanımız ve milletvekillerimiz de toplantımızda bizlere eşlik edecekler. Adaylarımızın birçoğu tanınıyor olsa da Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Ömer Çelik Bey'in katılımıyla yapacak olması toplantımızı daha anlamlı ve önemli kılıyor. Adanalı hemşehrilerimizin tamamı belediye başkan adaylarımızın tanıtılacağı bu toplantıya davetlidir. Değerli hemşehrilerime bu vesileyle selamlarımı ve sevgilerimi sunuyorum" dedi.

AK Parti'nin Büyükşehir ve ilçe belediye başkan adayları şu şekilde:

Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı: Abdullah Torun

Aladağ Belediye Başkan Adayı: Mustafa Akgedik

Ceyhan Belediye Başkan Adayı: Alemdar Öztürk

Çukurova Belediye Başkan Adayı: Cüneyt Karaarslan

Feke Belediye Başkan Adayı: Cuma İş

İmamoğlu Belediye Başkan Adayı: Kadir Altunköse

Karaisalı Belediye Başkan Adayı: Yusuf İyi

Karataş Belediye Başkan Adayı: Sinan Gül

Kozan Belediye Başkan Adayı: Kazım Özgan

Pozantı Belediye Başkan Adayı: Ramazan Demir

Saimbeyli Belediye Başkan Adayı: Mustafa Uyanık

Sarıçam Belediye Başkan Adayı: Ahmet Zenbilci

Seyhan Belediye Başkan Adayı: Azim Öztürk

Tufanbeyli Belediye Başkan Adayı: Remzi Ergü

Yumurtalık Belediye Başkan Adayı: Turgut Erişmen

Yüreğir Belediye Başkan Adayı: Mahmut Çelikcan - ADANA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ömer Çelik Ak Parti Ak Parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title