Haberler

AK Parti Çubuk Belediye Başkan Adayı Acehan Açıklaması

"Önümüzdeki dönem Allah nasip ederse özellikle iletişim konusunda muhtarlarımızla olsun, vatandaşımızla olsun, kalbimiz kapımız daima herkese açık olacak"

AK Parti Çubuk Belediye Başkan adayı Tuncay Acehan, Çubuk Muhtarlar Derneğini ziyaret ederek göreve gelmeleri durumunda yapacakları çalışmaları anlatarak, muhtarlardan destek ve dua istedi.

Dernek lokalinde mahalle ve köy muhtarları tarafından karşılanan Acehan ve beraberindekiler, muhtarların sorunları ve yaşanabilir Çubuk için taleplerini dinledi. Acehan'a ziyaretinde belediye meclis üyesi adayları da eşlik etti.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çakır ve mahalle muhtarlarıyla bir süre sohbet eden Acehan, Çubuk'taki projeleri hakkında kısa bilgiler verdi.

Yerel seçimlere hak edenin önünün kesildiği, hak etmeyenin de öne çıkartılmaya çalışıldığı bir sürü tuzakların ve yalanların olduğu bir süreçte gidildiğini hatırlatan Acehan, "Bu işin içine dış güçlerin girdiği, paralel oluşumların girdiği, basının medyanın karıştığı görülüyor. Bu süreci üzüntüyle izliyoruz. Ben buradan parti adını koymadan söylüyorum, bu seçim adil ve dürüst yürümüyor. Hizmetler değerlendirilmiyor, seçilecek kişilerin kapasiteleri veya onların hizmetleri değerlendirilmiyor. Burada tamamen bir çalım deryası var. Amma Allah'ın adaleti er ya da geç tecelli edecektir" diye konuştu.

Artık köylerinde mahalle olacağını kaydeden Acehan, hizmetler bundan sonra Büyükşehir ve Çubuk Belediyesinden verilmeye devam edeceğini ifade etti.  Göreve geldiklerinde muhtarların da fikirleri alınarak Çubuk'a en iyi şekilde hizmet edeceklerini söyleyen Acehan,"Halkın sorunsuz ve ihtiyaç duyduğu hizmeti alması için muhtarlıklarla belediye arasında bir yönetim birliği kurulması önemlidir. Muhtarlarımızın dertlerini ve sıkıntılarını yerinde görmek duymak istedik. Önümüzdeki dönem Allah nasip ederse özellikle iletişim konusunda muhtarlarımızla olsun, vatandaşımızla olsun kalbimiz kapımız daima herkese açık olacak" ifadesini kullandı.

Muhtarlar Derneği Başkanı Ali Çakır ise "Öncelikle sizlere yapmış olduğunuz bu ziyaretten dolayı teşekkür etmek istiyoruz. Allah hakkınızda öncelikle hayırlısını versin. Allah yardımcınız olsun. Siyaset zor bir iştir. Bu zorlu göreve talip olduğunuzdan dolayı sizleri takdir ediyoruz" dedi. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Tuncay Acehan Ali Çakır Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title