Haberler

AK Parti Çorum Milletvekili Adayları Tanıtıldı

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum milletvekili adayları, düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Çorum milletvekili adayları, düzenlenen toplantıyla kamuoyuna tanıtıldı.

Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirilen tanıtım toplantısına Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, AK Parti Çorum milletvekili adayları Salim Uslu, Cahit Bağcı, Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ve AK Parti Çorum İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, Merkez İlçe Yaşar Anaç, ilçe ve belde belediye başkanları partililer katıldı.

AK Parti İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, 14 Ağustos'un Türkiye'de bir milat olduğunu belirterek, o gün atılan filizlerin bugün meyve verdiğini söyledi. AK Parti'nin kuruluşundan bugüne kadar girdiği her seçimden zaferle çıktığını hatırlatan Bekiroğlu, 7 Haziran seçimlerinden de çıkacaklarını ifade etti.

Yeni Türkiye, yeni Anayasa ve milli iradeyi hakim kılmak için çalışacaklarını dile getiren Bekiroğlu, "AK Parti hep halkın hizmetkarı oldu. Birileri gibi alkışlar tutup, sloganlar atmadık. Hep milletin emrinde olduk" dedi.

AK Parti Çorum milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu, 7 Haziran seçimlerinin herhangi bir seçim olmaktan çıkıp, ülkenin kaderinin, istikbalinin oylanacağı bir referanduma dönüştüğünü söyledi.

Düne kadar birbirlerine söylenmedik söz bırakmayanların, birbirine benzemezlerin, yapay ittifaklarla AK Parti'nin önünü kesmeye, istikrarı, kalkınma ve gelişmeyi engellemeye yemin etmişçesine bir araya geldiklerini dile getiren Salim Uslu, "Bazıları da terör taşeronluğunu muhalefet zannedecek kadar zavallılaşmışlardır. Her fırsatta 'AK Parti gitsin de ne olursa olsun' diyenler var. Oysa 150 yıl önce Jön Türklerin başlattığı ittihatçı geleneğin 'Abdülhamit gitsin isterse memleket yıkılsın' zihniyetini de, Cumhuriyet döneminde 'Demokrat Parti gitsin de isterse memleket yıkılsın' diyen zihniyeti de, 'Refah Partisi gitsin de isterse memleket yıkılsın' diyen zihniyeti de, bu özürlü kafanın, habis düşüncenin açtığı badireleri de onarmaya, yaraları sarmaya, barış toplumunu inşa etmeye geliyoruz" dedi.

7 Haziran'ın Türkiye'nin prangalardan kurtulmasını sağlayacak tarihi bir seçim olduğunun altını çizen Uslu, "Bugünden itibaren seçimlere 49 gün kaldı. Gece gündüz demeden, sıkmadık el, girilmedik gönül bırakmadan Bedr'in aslanları ya da Çanakkale'nin kınalı kuzuları gibi canhıraş bir çalışma yaparak, Türkiye'ye kurulmaya çalışılan komploları, tuzakları, kumpasları ve yapılan manipülasyonları boşa çıkartmak ve bu aziz milleti, bu muhteşem ülkeyi 2023'e ve 2071'e hazırlayarak, Yeni Türkiye için daha fazla ter dökmek, emek vermek zorundayız. Bu mücadeleyi kişisel bir hesap ya da hırsın ötesinde omuz omuza yürümenin şerefini, onurunu yaşıyor ve kutsal bir insanlık davası olarak biliyoruz. Şanlı başarılara hep birlikte omuz omuza yürümenin, meydanlara ve sandığa sahip çıkmanın kutsal bir emanet olduğunun da bilincindeyiz. Zaferimiz şimdiden hayırlı ve mübarek olsun" diye konuştu.

Belediye Başkanı Muzaffer Külcü ise, 7 Haziran'da sandıklardan AK Parti'nin zaferle çıkarak şer ittifakların oyunlarını bozacağını belirtti.

AK Parti'ye ve milli iradeye tuzaklar kurulmaya devam ettiğini vurgulayan Külcü, birileri siyaset mühendisliği yaparken, AK Parti ve kadrolarının milletle yürümeye devam edeceğinin altını çizdi.

AK Parti milletvekili adayı Ahmet Sami Ceylan ise, AK Parti'nin başarısı için gece gündüz demeden çalışacağını açıkladı. Ceylan, hedeflerinin 7 Haziran seçimlerinde yüzde 65 oy almak olduğunu belirtti.

AK Parti Çorum milletvekili adayı Lütfiye İlksen Ceritoğlu Kurt ise, yeni Türkiye'nin inşasına katkı sunmaktan mutlu olduğunu söyledi. Kurt, mecliste Çorum'u en iyi şekilde temsil ederek, gençlerin ve kadınların sesi olacağını belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından milletvekili adayları partililere tanıtıldı. Program, Sevgi Yürüyüşü'nün ardından sona erdi. - ÇORUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Ak Parti Türkiye Çorum Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title