Haberler

AK Parti Ceylanpınar İlçe Danışma Meclisi Toplantısı Yapıldı

AK Parti Ceylanpınar Ocak ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda yapıldı.

AK Parti Ceylanpınar Ocak ayı İlçe Danışma Meclisi Toplantısı 15 Temmuz Şehitleri Konferans Salonunda yapıldı. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından divan kurulu seçimi yapıldı. Ardından protokol konuşmalarına geçildi.

Kürsüye çıkan Ceylanpınar Belediye Başkanı Menderes Atilla, köhnemiş 82 anayasasının bir an önce değişmesi gerektiğini belirterek referandumdan evet çıkması durumunda Türkiye'nin büyük hedeflerini gerçekleştireceğini ifade etti. Başkan Atilla, "Önümüzde bir referandum süreci görünüyor. Anayasamız değişirse Türkiye'nin önü açılır. Türkiye'nin geleceği parlar. Türkiye'nin geleceği de bizlerin, çocuklarımızın ve torunlarımızın geleceği demektir. Bu referandum için hep birlikte mücadele etmeliyiz. Yorulmadan bıkmadan usanmadan büyük bir farkla bu referandumu büyük bir çoğunlukla evet demeliyiz." dedi. " Türkiye'nin büyümemesini isteyenler var" diyen başkan Atilla, "Anayasanın değişmesini, Türkiye'nin sıçrama tahtasında sıçrama yapmasını istemeyen ülkeler var. Neden istemiyorlar? Çünkü diyorlar ki Türkiye kabuk değiştirmesin, Türkiye eski anayasa ile boğuşsun, çağ atlamasın, ilerlemesin. Bugün referandumun önünde durmaları ve engellemek istemeleri bundan. 15 Temmuz darbe girişiminin sebeplerinden biri de bu. Terör olaylarının tırmandırılmaya çalışılmasının nedenlerinden biri de bu" diye konuştu.

Referandum süreci tamamlanana kadar her türlü saldırıya hazırlıklı olmak gerektiğini de belirten Başkan Atilla, "Şu anda Türkiye'yi dört bir yandan vurmaya çalışıyorlar. Halk olarak her şeye hazırlıklı olmalıyız. Ülkemize yönelik saldırılar ekonomik olarak da olsa terör saldırıları şeklinde de olsa artarak devam edecek. Hepimiz bunun bilincinde olmamız lazım. Son güne kadar bu dış mihraklar mücadele etmeye devam edecekler. Referandumun neticelendiği sabaha kadar bu saldırılar devam edecek. Onları anayasa değiştiği zaman referandumda kabul edildiği zaman başkanlık sistemine geçildiği zaman Türkiye'nin müthiş bir ivme kazanacağını biliyorlar. Tüm bu saldırılara hazırlıklı olmalıyız. Ne olursa olsun sonucuna katlanarak referandum gününü tamamlayıp Türkiye'nin bu köhnemiş anayasasını değiştirip modern, çağdaş, geleceğimizi şekillendirecek bir anayasa ile 2071'e doğru hep beraber hareket edeceğiz." ifadelerini kullandı. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Menderes Atilla Ceylanpınar AK Parti Türkiye Politika Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title