Haberler

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, Yeni Atanan Müdürleri Ziyaret Etti

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte PTT Çerkezköy Şubesi’ne ve İş Kur Şubesi’ne atanan yeni müdürlere ’Hoş geldin’ ziyaretinde bulundu.

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte PTT Çerkezköy Şubesi'ne ve İş Kur Şubesi'ne atanan yeni müdürlere 'Hoş geldin' ziyaretinde bulundu.

Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe ilk ziyareti PTT Çerkezköy Şubesi'ne yaptı. Şube Müdürü Sezai Zorba ile görüşen Ak Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, "Bugün hem ziyaret hem de hayırlı olsun dileklerinde bulunmak için geldik. Kurumunuz ile ilgili sıkıntılar hakkında görüş alışverişinde bulunmak istedik" dedi.

Ziyaretten dolayı partililere teşekkür eden PTT Şube Müdürü Sezai Zorba, "Şubelerimizde gerçekten büyük bir sıkıntı var. En büyük sıkıntımız ise Kapaklı'nın bize bağlı olmasıdır. Kapaklı'yı Çerkezköy'den ayırırsak büyük bir sorun ortadan kalkmış olacaktır" diye konuştu.

PTT Çerkezköy Şubesi'nden ayrılan Öğe ve beraberindekiler daha sonra İşkur Çerkezköy Şube Müdürü Adem Pusaoğlu'nu ziyaret etti. Ziyarette görevine yeni başlayan Adem Pusaoğlu'na başarılar dileyen AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe, "Vatandaşlarımızın iş ihtiyacını karşılayan İşkur'un her zaman yanında olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Fırsat buldukça kurum ziyaretleri gerçekleştiriyoruz. Kurumların sorunları ile alakalı birim başkanlarımız yardımcı olmaya çalışıyorlar" dedi.

Çerkezköy'e yabancı olmadığını kaydeden İşkur Çerkezköy Şube Müdürü Adem Pusaoğlu ise İskur'un işsizlere iş bulmayı, kurslar ve program açmayı amaçladığını kaydetti. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Çerkezköy Tekirdağ Ak Parti Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title