Haberler

Ak Parti Bursa Milletvekili Adayı Cemile Yiğit, Osmangazi ve Kestel’de

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Cemile Yiğit, "8,5 yılda sadece hizmet ederek ülkemize çağ atlattık.

Eğitimde, sağlıkta, hayatın her alanında yaptığımız çalışmalar ile hem daha güçlü hem daha eğitimli gençlerimizin yetişmesini, hem de vatandaşlarımıza daha güvenli ve refah içinde yaşadıkları bir ülke vermeye çalışıyoruz" dedi.

Cemile Yiğit, seçim propaganda çalışmalarına Osmangazi ve Kestel ilçelerinde devam etti. Önce Osmangazi'nin Çaysuyu köyünde AK Parti Bursa Milletvekili ve Adayı Canan Candemir Çelik ve Bursa Milletvekili Adayı ismet Su ile birlikte eğitim festivaline katılan Cemile Yiğit, burada vatandaşlarla sohbet etti, sıkıntılarını dinledi.

Festivalde kısa bir konuşma yapan AK Parti Bursa Milletvekili Canan Candemir Çelik, 8,5 yıl önceki Türkiye ile günümüz Türkiye'si arasındaki farkın yaşamın her alanında rahatlıkla görülebildiğini söyleyerek, "Eğitim sistemi ile ilgili hükümetimizin yapmış olduğu çalışmalar sonunda artık her okulda teknoloji sınıfları var. Çocuklarımız bilgisayarlarla ders çalışıyor. Önümüzdeki dönemde akıllı tahta sistemine geçilecek. Eski kara tahta dönemi bitiyor. Eğitimde çok ciddi bir ilerleme kaydedeceğiz" dedi.

YİĞİT KADINLARA SESLENDİ…

Çaysuyu'ndaki festivalden ayrılan Cemile Yiğit, AK Parti Kestel İlçe Kadın Kollarının düzenlediği yemekli toplantıya katıldı. Yiğit, burada kadınlara hitap ederken, şöyle dedi:

"8,5 yıl öncesine dönerseniz, bazı iktidarların bu ülke ve bu ülke insanı için hiçbir çalışma yapamadığını görürsünüz. Siyaset ve siyasetçi kavramının halkın gözünde hiçbir değeri yoktu. Bunu Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan değiştirdi. Onun sayesinde bu ülkeye 8,5 yılda sadece hizmet ederek ülkemize çağ atlattık. Eğitimde, sağlıkta, hayatın her alanında yaptığımız çalışmalar ile hem daha güçlü hem daha eğitimli gençlerimizin yetişmesini sağlıyoruz, hem de vatandaşlarımıza daha güvenli daha ve daha refah içinde yaşadıkları bir ülke vermeye çalışıyoruz. Bizler vatandaşlarımıza ve ülkemize hizmet etmek için bir bayrak yarışındayız ve 12 Haziranda yine arkadaşlarımızda olan bayrağı sizlerin dua ve destekleri sayesinde devralıp çok daha ileri seviyelere taşıyacağız. Çocuklarımız okullarda kitap bulamazdı, bizim iktidarımız okullarda sıralara kadar kitapları ücretsiz dağıttı. Şimdi kitaplar da ortadan kaldırılıyor. Akıllı tahta sistemini getiriyoruz. Artık çocuklarımız teknoloji dolu sınıflarda çok daha güçlü çok daha kaliteli bir eğitim alacaklar ve geleceğimizi emanet ettiğimiz gençler artık çok daha başarılı olacaklar. Sağlık alanında yapılmış çalışmalar sayesinde artık hastanelerde sıra beklemiyorsunuz, ilaç bulamama sıkıntısı yaşamıyorsunuz. Artık ihtiyacı olan yaşlılarımız, doktorlarını evlerine çağırıp evlerinde muayene olabiliyor. Artık istediğimiz hastaneye gidebiliyoruz. Bunlar bu ülkede yapılamaz diye bakılan şeylerdi. Ancak 8,5 yıllık iktidarımızda biz bütün zor işler gibi sağlık sektöründeki zor işleri de çalışıp yoluna koymayı başardık. Analarım, bacılarım, kardeşlerim; sizlerden 12 Haziran seçimlerinde dua ve desteklerinizi bekliyorum."

Kaynak: Bültenler / Güncel

Politika Güncel Haberler

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

Fatih Karagümrük Süper Lig'e veda etti

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

MHP lideri Bahçeli, Özgür Özel'i öve öve bitiremedi: CHP'ye yeni bir renk kattı

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Suudi Arabistan'da kurallar yıkılıyor! Ülke tarihinde ilk kez mayolu defile düzenlendi

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

Pervari Belediye Başkanı Tayyar Özcan: Görüntüler 7 yıl öncesine ait, tamamıyla aile ortamı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title