Haberler

AK Parti Bozüyük Kadın Kolları Başkanı Güven Tazeledi

Bilecik’in Bozüyük ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti Kadın Kolları 4.’üncü olağan kongresinde mevut Başkan Gülcan Bayraktar kongreye katılan 153 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden kadın kolları başkanlığına seçildi.

Bilecik'in Bozüyük ilçesinde gerçekleştirilen AK Parti Kadın Kolları 4.'üncü olağan kongresinde mevut Başkan Gülcan Bayraktar kongreye katılan 153 delegenin tamamının oyunu alarak yeniden kadın kolları başkanlığına seçildi.

Kongre saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Divan'ın oluşturulmasının ardından 2014 yılı faaliyet raporu okunarak ibra edildi. Sonrasında protokol konuşmalarına geçildi. İlk olarak konuşan Kadın Kolları Başkanı ve Başkan adayı Gülcan Bayraktar her zaman olduğu gibi partisinin hizmetkarı olmaya devam edeceğini söyledi.

Bayraktar konuşmasına şöyle devam etti:

"Öncelikle 2002 yılından bu yana kadın kollarında başkanlık yapan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Biz kadınlar olarak hedefimiz anayasayı değiştirecek çoğunlukta milletvekilini çıkartmak için çalışacağız. Değerli AK gönüllü arkadaşlarım bizlere yıllarca türlü olumsuzlukları yaşatanları değil saymakla bitiremeyeceğim hizmetleri sunan partimin yolunda ve arkasında dimdik durmaya ve onun hizmetkarı olmaya devam edeceğim. Önümüzde ki seçimlerde kapı kapı dolaşıp şahıs şahıs görüşerek partimin hizmetlerini anlatmaya ve gönüller kazanmaya devam edeceğim. Bu çalışmalarda beni yalnız bırakmayacağınızı biliyor ve hepinizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun."

AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin ise yaptığı konuşmada, AK Parti'nin kadınlara ne kadar önem verdiğini Türkiye de ki diğer siyasi partilerinde gördüğünü söyledi.

Konuşmasında, Kadınların olduğu yerde güzellik olur, temizlik ve titizlik olur diyen Çetin, "Biz parti olarak bayanlarımıza her alanda daha fazla yer veriyoruz ve daha da arttıracağız. Önümüzde çok önemli bir seçim daha var. Başta Cumhurbaşkanımız ve Başbakanımızın her ortamda söyledikleri gibi AK Partinin üzerinde oynanan oyunlara rağmen anayasayı değiştirecek çoğunluğu yakalamak için gece demeden gündüz demeden çalışmaya ve partimize katkı sağlamaya mecburuz. Uykumuzdan, eşimizden çoluk çocuğumuzdan feragat etmeye, 2 milletvekili çıkartmaya mecburuz. Gençlik kollarımız, kadın kollarımız Bozüyük ilçemizde karış karış gezerek sokak sokak, kapı kapı, ev ev dolaşarak bunu gerçekleştireceğiz. Biz ana kademe olarak üyelerimiz ve halkımıza ev ziyaretlerine başladık. Üye ziyaretlerimizin ardından, seçmenimize ve sokaklara ineceğiz. İnşallah aday adayları süreci başlayacak. Takvim işlemeye başladığında da genel merkezimiz ve il başkanlığımızın bize gönderdiği talimatlar ve yönlendirmeler doğrultusunda güzel bir çalışma yaparak Bozüyük'te Bilecik'te bir tarih daha yazacağız. İnşallah 7 Haziran seçimlerinde 2-0 ile 2 milletvekilimizi Ankara'ya göndereceğiz".

AK Parti Bilecik Kadın Kolları Başkanı Gülcan Namal, Cumhurbaşkanı tarafından kendilerine verilen imkanları daha iyi yerlere taşımak için canla başla çalışacaklarını ifade etti.

Oy kullanma işleminin ardından kongreye katılan 153 delegenin tamamının oyunu alan Gülcan Bayraktar yeniden Kadın Kolları Başkanlığına seçildi.

Kadın Kolları Başkanı Gülcan Bayraktar'ın yönetim kurulu üyeleri Türkan Keleş, Müzeyyen Gürler, Zeynep Çırak, Berna Akdemir, Nezahat Avcıoğlu, Hülya Avcıoğlu, Ebru Kaçan, Ayşegül Yüce, Emel İksan, Hatice Pek, Servet Poyraz, Sadiye San, Zeynep Aslan, Aynur Hoşoğlu, Halime Kaplan, Sebile Tunç, Fatma Görmez, Nermin Kırgız, Funda Anatürk, Halime Ertekin, Nuray Yücel, Sibel Emektar, Yeliz Kacır ve Emine Kuru'dan oluştu. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ak Parti Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title