Haberler

AK Parti Bozüyük İlçe Danışma Kurulu Toplantısı

Bilecik’in Bozüyük ilçesindeki AK Parti İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısı, düzenlenen iftar yemeği ile birilikte yapıldı.

Bilecik'in Bozüyük ilçesindeki AK Parti İlçe Başkanlığı Danışma Kurulu toplantısı, düzenlenen iftar yemeği ile birilikte yapıldı.

Programda konuşan Ak Parti Bilecik Milletvekili Dr. Fahrettin Poyraz Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili açıklamalarda bulunarak muhalefete yüklendi. Poyraz, "Türkiye'de iktidar ile ilgili bir problem yok. Türkiye'de çok ciddi bir muhalefet boşluğu var. Muhalefet boşluğu olsa olsa Türkiye gibi sıradışı ülkelerde olur. Çıkarttıkları adaya bakın. İsmini bile telaffuz edemedikleri aday Türkiye'nin vizyonunu nasıl okuyacak, Türkiye'nin vizyonunu nasıl inşaa edecek." dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlık niteliğinde gerçekleşen Danışma Kurulu Toplantısı'nda Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanması ve hayatı ile ilgili video gösterimi yapıldı. Konuşmasını Cumhubaşkanlığı seçimleri üzerine kurgulayan Poyraz, muhalefete ve onun adayına yüklendi. Milletvekili Poyraz,"Biz Cumhuriyeti kuran partiyiz diyorsunuz, biz Türkiye'yi şu kadar yıl idare ettik diyorsunuz ama Ak Parti'nin karşısına bir tane aday çıkarıp koyamadınız. Aynı şey Milliyetçi Hareket Partisi için de geçerli. Bu kadar köklü partiyiz diyorsunuz; bu kadar büyük kadrolarımız var diyorsunuz; çıkıp kendi içinizden bir tane Cumhurbaşkanı adayı koyamadınız. Sonra da adil olmayan bir yarış içindeyiz diye ağlanıyorsunuz. Biz şimdi birşey mi söyledik. Bunun sebebi biz miyiz? Kılıçdaroğlu'nun kaygısı başka. Hani arkamdan bir aday gelip parlar da beni koltuğumdan eder mi kaygısı içinde kendisi. Biliyorsunuz kendisi öyle geldi. Önce İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı adayı oldu, kazanamadı. Sonra da alladılar, pulladılar, cilaladılar CHP'nin başına geçirdiler. Şimdi birileri çıkıp hem CHP'ye hem MHP'ye bir aday dayattıysa ortada ne CHP kalır ne MHP kalır."

Konuşmanın son bölümünde sözü yerel siyasete getiren Poyraz "Şimdi burada da bakıyorsunuz muhalefetin il başkanları bir araya gelmişler 'biz birlikte hareket edeceğiz' diyorlar.Tamam edin. Ama ne söyleyeceksiniz? Siz beş siyasi parti il başkanı larak Türkiye'nin gelecek on yılına, yirmi yılına, elli yılına nasıl ışık tutacaksınız? Çay kahve mi içeceksiniz? Sohbet mi edeceksiniz? Nedir vizyonunuz? Hiç birşey yok. Genel Merkezlerin açıklamalarına bakıyorsunuz; biz herkesi kucaklayan aday bulduk diyorlar. Bir kere herkesi kucaklamak için Türk Milletinin gönül dilinden anlamak lazım. Vatandaş ne düşünüyor onu hissetmek lazım; onun derdiyle dertlenmek lazım. Kimsesizlerin kimsesi olmak lazım. Öksüzün yetimin sahibi olmak lazım. Ekmelettin Bey siz kaç yıldır Türkiye'desiniz? Kendi memleketiniz olan Yozgat'a kaç defa gittiniz? Türkiye de kaç ili ziyaret ettiniz?" dedi.

Yapılan konuşmaların ardından ezanın okunmasıyla birlikte dualar eşliğinde oruçlar açıldı. Toplantıya Bilecik AK Parti Milletvekili Dr Fahrettin Poyraz, Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, Belediye Başkan Yardımcıları, Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna, AK Parti İlçe Başkanı Ramazan Kurtulmuş, İlçe Başkanı Mesut Çetin, İl Genel Meclis Başkanı Serkan Yıldırım, İl Genel Meclis Üyeleri Nizamettin Çam ve Oğuz Sertler ile partililer katıldı. - BİLECİK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fahrettin Poyraz Ak Parti Bilecik Bozüyük Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title