Haberler

AK Parti Bitlis İl Başkanlığında Devir Teslim Töreni

AK Parti Bitlis İl Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.

AK Parti Bitlis İl Başkanlığında devir teslim töreni düzenlendi.

5. Olağan İl Kongresi ile AK Parti Bitlis İl Başkanlığı'na seçilen Nesrullah Tanglay, görevi Fatih Kadirioğlu'ndan devraldı.

Tanglay, iyi bir başkan ve yönetiminden bayrağı devralmanın çok zor olduğunu belirtti.

Omuzlarındaki yükün çok ağır olduğunu ifade eden Tanglay, şöyle konuştu:

"Kendisiyle beraber yola çıktığımız Fatih Kadirioğlu, bize her zaman bir ağabey ve kardeş oldu. Hiçbir zaman bizi kırmadı ve üzmedi. Hep yardımcı oldu. Emeğinin karşılığı verilemez. Onun nasıl çalıştığını en yakından ben bilirim. Partinin derdini, kendi şahsi derdi gibi biliyordu. İnşallah biz de partimize ve bize güvenenlerin, güvenini boşa çıkartmayacağız. Bu bayrağı daha ileriye götürmeye çalışacağız. Bugüne kadar yaptığı hizmetlerinden dolayı Kadirioğlu'na teşekkür ediyorum."

AK Parti Bitlis eski İl Başkanı Fatih Kadrioğlu, AK Partide 13 yılı geride bıraktıklarını belirterek, 8 yıldır il başkanlığı görevini yürütmenin mutluluğunu yaşadığını bildirdi.

Kongrenin, Bitlis'e yakışır bir demokrasi şöleni havasında geçtiğini dile getiren Kadirioğlu, şöyle devam etti:

"Kongremizde, Bitlis'in adını, misafirpeverliğini, demokrasiye, birliğe, beraberliğe ve kardeşliğe olan inancı tüm Türkiye'ye yayıldı. Buradaki en büyük pay teşkilat mensuplarımıza aittir. O anlamda emeği geçenlere teşekkür ediyorum. 8 yıllık görev süremizde bize referans olan büyüklerimize layık olmaya ve referanslarını kirletmemeye gayret gösterdik. Başbakanımızın dediği gibi 'herhangi bir yanlışın içinde olmadık ve herhangi bir yanlışa tevessül etmedik'. Güzel bir görev dönemini geride bıraktığımıza inanıyorum. Eksiklerimiz ve hatalarımız vardı. Elbette bunların değerlendirmesini içimizde yapacağız. Göreve seçilen Tanglay ve ekibinin bizden aldığı bayrağı çok daha yükseklere taşıyacaklarına ve bu davaya en iyi şekilde hizmet edeceklerine inanıyorum. Yeni yönetime başarılar diliyorum."

Ardından Tanglay, Kadirioğlu'na çiçek hediye etti. - Bitlis

Kaynak: AA / Yerel

Fatih Kadirioğlu Ak Parti Bitlis Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title