Haberler

AK Parti Bingöl Belediye Başkan Aday Adaylığı Seçimleri

Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak Parti) Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, bazı kesimlerin yaklaşan mahalli seçimler öncesinde aday adaylarını ve partilerini karalamaya çalıştığını söyledi.
AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayının Başbakan Recep...

Adalet ve Kalkınma Partisi ( Ak Parti ) Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, bazı kesimlerin yaklaşan mahalli seçimler öncesinde aday adaylarını ve partilerini karalamaya çalıştığını söyledi.

AK Parti Bingöl Belediye Başkan adayının Başbakan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmasının beklendiğini ifade eden Cevdet Çalbay, Bingöl kamuoyundaki iddialara yanıt verdi. Ak Parti Bingöl İl Başkanı Cevdet Çalbay, "Gönül arzulardı ki aday adaylığı süreci anlayış, kardeşlik duygusu, saygı, kısacası demokratik bir olgunluk içerisinde geçsin. Ancak üzülerek müşahede ediyoruz ki; belli kesimler tarafından halk arasında aday adaylarımıza yönelik maksatlı olarak aslı olmayan dedikodu ve fitne mahiyetinde iddia ve söylemler ortaya atılmıştır. Bu karalamalar üzerinden partimiz yıpratılmaya çalışılmakta ve halk nazarında parti içerisinde kutuplaşma ve karmaşa varmış gibi bir intiba uyandırılmaya çalışılmaktadır. Ortaya atılan dedikoduların çoğunun öncelikle Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz'ı milletvekili Prof Dr. Eşref Taş'ı, şahsımı ve parti teşkilatımızı yıpratmaya, itibarsızlaştırmaya yönelik olduğu açıktır" dedi.

Bazı kesimlerin suyu bulandırmak için asılsız dedikoduları kamuoyuna empoze etmeye çalıştığını kaydeden Çalbay, "Partimiz içerisinde muhtelif konularda elbette ki herkesin görüşleri ve kanaatleri aynı olmayabilir ve olmamalıdır da. Önemli olan farklı düşünceleri istişare ve diyalogla olgunlaştırarak hep birlikte en doğruya ulaşabilmektir. Parti içi demokrasi de bunu gerektirir. Bu bağlamda farklı düşünceleri, adeta bir kaos ve kavga ortamı varmış gibi aslı astarı olmayan dedikodularla partimizi ve siyasetçilerimizi yıpratmak için bir malzeme olarak kullanarak suyu bulandırmak, en çok Bingöl'e ve Bingöl halkına zarar verir. Ak Parti olarak bu tarz siyaset mühendisliği ve siyaseti kendi çıkarlarına göre dizayn etme faaliyetlerine pirim vermeyeceğimizin bilinmesi istiyoruz. Milletimizin hizmetkarlığını yapan bu partiye hizmetkarlık yapmaktan da onur duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Partinin aday adayları arasında ayrım yapmadığını beyan eden Çalbay, Ak Parti'nin belli bir kesimin değil, bu milletin tamamının partisi olduğunu söyledi. Çalbay, "Bizler de bu geniş ve kucaklayıcı misyonun sorumluluk sahibi mensupları olarak tüm aday adaylarımıza pozitif ve kucaklayıcı bir şekilde yaklaşıyoruz. Kavgayla, kutuplaşmayla, gerginliklerle kaybedecek zamanımız ve enerjimiz olmadığı gibi, bunlarla milletimizi teveccühünü zedelemenin de bu misyon ve sorumlulukla bağdaşamayacağını düşünüyoruz. Genel merkezimizin belediye başkan adaylarını en doğru, adil ve milletimizin iradesine ve kararına uygun bir şekilde belirleyeceğinden bir kuşkumuz yoktur. Açıklanacak olan aday kim olursa olsun bizler kendisiyle birlikte olacağız ve partimizin başarısı, dolayısıyla milletimizin daha iyi hizmetler görmesi için birlikte yol alacağız. Çünkü biz şahısların değil, milletimizin menfaati için çalışmayı esas alıyoruz" şeklinde konuştu. - BİNGÖL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Recep Tayyip Erdoğan Cevdet Çalbay Ak Parti Bingöl Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title