Haberler

AK Parti Bilecik İl Danışma Kurulu Toplantısı

Güncelleme:

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Balta "Başbakanımızın Türkiye'de hizmet alanında ve diğer alanlarda neler yaptığını hep beraber görüyoruz." dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta, "Başbakanımızın, 2002'den itibaren Türkiye'de hizmet alanında ve diğer alanlarda neler yaptığını hep beraber görüyoruz" dedi.

Balta, partisi tarafından Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen İl Danışma Kurulu Toplantısı'nda, bu davanın hizmet büyük bir dava olduğunu belirtti.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın 2002 yılından itibaren Türkiye'de hizmet alanında ve diğer alanlarda neler yaptığını hep beraber gördüklerini ifade eden Balta, şöyle konuştu:

"Ama biz geçmişi çok erken unutuyoruz. 84 yaşındaki annem bana geçmişte yaşadıklarını anlattığı zaman, her zaman gözleri doluyor ve ağlıyor. 1950'den önce, Kuran okumak için gizli bir şekilde ibadetlerini yaparlarmış, jandarmalar köye geldiği zaman Kur'an-ı kerimi gizlerlermiş. O zamanki insanların, ekmek bile bulamadığı zamanlarda, kıtlık dönemlerinde neler çektiklerini biliyoruz. 1950'lerden sonra rahmetli Menderes ve arkadaşlarının bu ülkede ne güzel, faydalı hizmetler yaptığını görüyoruz. Ama maalesef o insanlar 1960 yılında bir darbeyle yaptıkları hizmet karşılığında canlarını verdiler. 2002 öncesinde, önceki yıllara baktığımızda öyle bir süreç vardı ki 3'lü koalisyon döneminde, devlet özellikle çalıştırdığı memuruna maaş veremeyecek durumdaydı. İş adamları akşamdan sabaha hesap yapamayacak durumdaydı. Başbakanlığın önünde insanlar yazarkasaları fırlattı. Başbakanımız, 2002'de hükümet olduktan sonra, bu memlekette 12 yıl içerisinde 17 bin kilometre bölünmüş yol yaptı."

AK Parti MKYK üyesi Çiğdem Erdoğan Atabek de Bilecik'te istikrarın bulunduğunu ve istikrarın olduğu her ilde başarı elde edileceğini belirterek, " Bilecik'te güzel başarılar var. Daha fazlası olur mu? Tabii ki olur. Daha fazlasını önümüzdeki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde hep birlikte el ele gönül gönüle vererek, inşallah daha fazla büyük sonuçların altına Bilecik olarak imza atacağız" dedi.

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise AK Partinin kurulduğu andan itibaren, ilkleri ve özlenenleri yaptığını ifade etti. - Bilecik

Kaynak: AA / Yerel

Muhammet Balta Ak Parti Bilecik Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title