Haberler

AK Parti, Beyşehir'de Çalışmaları Sürdürüyor

Güncelleme:

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Erdem ve beraberindekiler, Beyşehir'e bağlı Huğlu beldesinde partileri tarafından düzenlenen mitinge katıldı.

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez, tüfek sanayinin merkezi olan Konya'nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu beldesinde AK Parti Teşkilatı tarafından düzenlenen açık hava mitingine katıldı.

Huğlu'da belde meydanında toplanan kalabalığa hitap eden Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, AK Parti iktidarı olarak Beyşehir'in, Huğlu'nun ve Türkiye'nin geleceğine oynayan bir ekip olduklarını, 12 yıldır da bunu ispatladıklarını söyledi. Son dönemde iktidar olarak büyük bir oyunla karşı karşıya olduklarına konuşmasında vurgu yapan Erdem, paralel yapılanmaya değindi. Kendisinin Milli Eğitim Bakan Yardımcısı olduğunu belirten Erdem, "Dershaneler üzerinden sözde bir çatışma başlatıldı, hiç alakası yoktu. Arkasından gelinen tabloya bakın Türkiye'de, yüz bin kişi dinlenmiş, binlerce dosya hazırlanmış, samimi kardeşlerimizi ayırıyoruz ama dünyanın kötü güçleriyle birlikte olan üst kadrodaki ve milleti yanıltanlara lanet ediyoruz. On yıldır hizmet eden bir iktidar var, binlerce kilometre duble yol yapmış, artık hastalar rehin kalmıyor. Çocuklarının kitapları masalarına konuyor" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakan Yardımcısı Halil Etyemez ise, konuşmasında, dün muhtar bile olamayacağı söylenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın bugün dünya lideri bir başbakan olduğunu söyledi. Etyemez, "Yine dediler ki, bunlar iktidara gelirse, 'bu ülkenin içerisinde başı açık, başı örtülü ayrımı yapılır, birilerine baskı yapılır'. Ama o ne yaptı? İleri demokrasiyi bu ülkeye getirdi. İnsanlar arasındaki ayrımı kaldırarak artık kadınlarımız, kızlarımız başörtülü, başı açık hem okuyor, hem de kurumlarda çalışıyor. Başörtüsü yasağı da ortadan kalktı. Dediler ki, 'bunlar ekonomiden anlamaz, bunlar bırakıp kaçarlar, batırırlar bu ülkeyi', ama ne yaptı dünyanın en büyük 16'ıncı ekonomisi arasına soktu" dedi.

AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış ise, konuşmasında, Türk milletinin sahnelenmek istenilen son filmi daha önce de gördüğünü belirterek, "Biz isterdik ki, 30 Mart yerel seçimleri, daha önceki seçimlerimiz gibi klasik bir yerel seçim olsun. Yerel yöneticileri seçtiğiniz, hizmete oy verdiğiniz seçimler olsun isterdik ama olmadı. Tıpkı 27 Mayıs'ta, tıpkı 12 Eylül'de, tıpkı 28 Şubat'ta olduğu gibi 17 Aralık günü de bir darbe tarihi olarak takvim yapraklarındaki yerini aldı. Aslında, bu millet bu filmi daha önce de görmüştü. 27 Mayıs 1960'ta bize kendi başbakanımızı astıranlar, bunlardan farksız değillerdi" diye konuştu.

Bakan Yardımcıları Orhan Erdem ve Halil Etyemez, Huğlu beldesindeki açık hava mitinginin ardından Huğlu Av Tüfekleri Kooperatifleri'ne ait üretim olan av tüfeklerinin sergilendiği mekanı da ziyaret ederek, Kooperatif Başkanı Ömer Kızılkaya'dan Huğlu av tüfekleri imalatı hakkında bilgiler aldı, ardından kahvehane ve iş yerlerinde esnafla ve vatandaşlarla selamlaştı.

Programa Bakan Yardımcıları Erdem ve Etyemez'in yanı sıra AK Parti Konya Milletvekili Mustafa Akış, Beyşehir Belediye Başkanı İzzet Taşcı, Beyşehir Belediye Başkan Adayı Murat Özaltun, AK Parti Konya İl Başkan Vekili Bestami İnan, AK Parti İlçe Başkanı Nafiz Huğlu ve partililer katıldı. - KONYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Orhan Erdem Ak Parti Beyşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title