Haberler

AK Parti Batman Milletvekili Aday Adayı Sayısı 17

Güncelleme:

7 Haziran seçimi öncesi 51 Aday Adayının yarıştığı AK Parti Batman Milletvekilliği için bu kez 17 kişi yarışacak.

AK Parti'ye 17 başvuru

1 Kasım 2015 Pazar günü yapılacak olan Genel Seçimimde, Batmandan aday olmak için 17 aday adayı başvuru yaptı.

Dün Saat 17.00'ye kadar başvuranların isimleri şöyle: Ziver Özdemir, Hüseyin Geylani, Ekrem Direkçi, Zeynep İşçimen, Ziver Hamitoğlu, Kerem Korkmaz, Adile Gürbüz, Sevda Direk, Murat Kılıçaslan, Metin Banlı, Ömer El, Muzaffer Arslan, A.Mutallip Bademci, Nedim Uysal, Mehmet Aydın, Nuri Kaya, Şefik Yıldız. Aday adaylarının bir kısmı Ankara Genel Merkeze ve bir kısmı da Batman İl Başkanlığına başvurdu.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Ak Parti Batman Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Manuel Lanzini Eyüpspor'a mı geliyor? Manuel Lanzini Eyüpspor'a gelecek? İNTEGRAL DERSİ KALKTI MI? MEB yeni müfredat 2024 hangi sınıfları kapsıyor? CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (8)

angarali:

muzafer aslanı cani gönüldn destekleriz

0
2
yanıtYanıtla
cemalettin yalcin:

Haklisinizzz ak parti 4-0 alir :)

0
1
yanıtYanıtla
Kandil:

Ak Parti Ziverbey le kayp eder ama yerine temiz genç ve sıradan birini getirir ise en az iki iki alır ama adayı ziver olsa bir tanede zor alir

1
0
yanıtYanıtla
batmanlı:

dürüst ve halkın adamı selehatin kara

0
0
yanıtYanıtla
..:

Ziver yine aday olursa kesinlikle oyumu vermeyecem akp ye

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

ey ziver ozdwemir bu kana doymadnız sakın ve sakın kozluga gelmyı halkın huzurunu daha fazla bozmayın

0
0
yanıtYanıtla
cemalettin yalcin:

Haklisinizzz Ak parti 4-0 alir

0
0
yanıtYanıtla
sason:

Herdaim muzaffer baskan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title