Haberler

AK Parti Batman'da Seçim Lokalini Açtı

Ak Parti Batman İl Başkanlığı 7 Haziran genel seçimleri için seçim lokali açtı.

Ak Parti Batman İl Başkanlığı 7 Haziran genel seçimleri için seçim lokali açtı. Seçim lokalinin açılışında konuşan 24. dönem milletvekili ve 25. dönem milletvekili adayı Ziver Özdemir, Başkanlık sisteminin geleceğin temel direği olacağını, bu sistem ile yetki kargaşasının giderileceğini ve devlete hesap verilebilirlik, şeffaflık ilkelerinin tesis edileceğini söyledi.

7 haziran seçimlerinin Türkiye için bir dönüm noktası olacağını kaydeden Milletvekili Ziver Özdemir, halkın partisine destek olması çağrısında bulundu. Özdemir, "Başkanlık sistemini zikrettiğimiz özgürlükçü anayasal çerçevede, yasama ve yürütmenin müstakil olarak etkin olduğu demokratik denge ve kontrol mekanizmalarının olduğu toplumsal farklılıklarının siyasal temsilinin sağlandığı bir yönetim modeli olarak kabul ediyoruz. Başkanlık sistemini Ak Partililer yani bizler halkımıza anlatacağız" dedi.

Düzenlenen açılış töreninde milletvekili adayları Ahmet İnal, Murat Güneştekin ve Adile Gürbüz'de birer konuşma yaptıktan sonra seçim lokalinin açılışı yapıldı. - BATMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ziver Özdemir Ak Parti Batman Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title