Haberler

AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Ünal Açıklaması

AK Parti Ankara milletvekili adayı Aydın Ünal, "Seçim çalışmaları sırasında sahada, özellikle Ankara'da sadece AK Parti vardı.

AK Parti Ankara milletvekili adayı Aydın Ünal, "Seçim çalışmaları sırasında sahada, özellikle Ankara'da sadece AK Parti vardı. Ne CHP ne MHP ne de HDP gördük" dedi.

AA muhabirine, pazar günü yapılacak genel seçim öncesi propaganda dönemine ilişkin değerlendirmelerde bulunan Ünal, AK Parti'nin girdiği bütün seçimlerde "mutfakta" yer aldığını ve ilk kez bir siyasetçi olarak sahaya çıktığını belirtti.

Ünal, "Seçim çalışmaları sırasında sahada, özellikle Ankara'da sadece AK Parti vardı. Ne CHP ne MHP ne de HDP gördük. Sahada çok yoğun bir şekilde AK Parti vardı, çok güzel bir kampanya yürüttük ve işi de sonuna getirdik" diye konuştu.

Seçim çalışmaları sırasında gençlerin çok dinamik ve çalışkan olduğunu belirten Ünal, "Arkadan pırıl pırıl bir gençlik geliyor. Cumhurbaşkanımız şu anda bir Türkiye, bir dünya lideri ama geriden yüzerce, binlerce Recep Tayyip Erdoğan geldiğini gördüm ve bundan çok umutlandım. Ayrıca Sayın Başbakanımızın 'Hoca' vasfının gençler üzerinde çok etkili olduğuna tanık oldum. Birikimli bir genç nesil geldiğini gördüm, Türkiye'nin ufkunu bu konuda aydınlık görüyorum, Türkiye'nin geleceği adına çok umutlandım" değerlendirmesini yaptı.

-"Bir takım manipülasyonlar yapılmaya çalışılıyor"

Seçimlerden önce bir takım manipülasyonlar yapılmaya çalışıldığını ifade eden Ünal, şunları kaydetti:

"Özellikle sandıklara, oy sayımlarına ilişkin bir takım manipülasyonlar yapılmaya çalışılıyor. Daha önce hiçbir seçimde görmediğimiz derecede yoğun. Geçmişteki seçimlerde de bunlar yapılıyordu, öncesinde ve sonrasında, sandıktaki sonuçlara ilişkin soru işaretleri oluşturulmaya çalışılıyordu ama bu sefer çok örgütlü ve yoğun olduğunu görüyoruz. İşin içinde bir uluslararası boyut olduğunu da görüyoruz. Bir takım uluslararası gazeteler, örgütler de işin içine girdiler. Seçimlere hile karıştırmak ve seçim sonuçlarına yönelik soru işareti oluşturmak için çok yoğun bir gayret var.

Biz, bugüne kadar olduğu gibi seçimlerin en temiz şekilde gerçekleşmesi için milli iradenin en net tecellisi için AK Parti ve hükümet olarak elimizden geleni yapıyoruz. Haber ajansı görünümlü terör örgütü kurumları ve diğer medya yoluyla yapılabilecek seçime dönük şaibelerin önünü keseceğiz. Hiçbir şekilde bunlara yol vermeyeceğiz."

Çok net ve temiz bir seçim gerçekleşmesini umut ettiklerini dile getiren Ünal, "AK Parti'nin bir kez daha çok güçlü bir şekilde iktidara geleceğini ve 2019'a kadar Türkiye'yi yöneteceğini çok net şekilde görüyoruz" dedi.

Seçimin muhalefet açısından çok önemli değişiklikleri olabileceğini kaydeden Ünal, "Mevcut yönetimler ve zihin yapısıyla muhalefetin daha fazla devam edebileceğine inanmıyorum. Muhalefet partilerinin tabanları, partilerinin yönetimlerini değişime zorlayacaktır. Geçmiş seçimlerde bu olmadı ama 7 Haziran'da bunun kaçınılmaz bir sonuç olacağını düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Seçimlerin millete hayırlı olmasını dileyen Ünal, "Seçim sonuçları, demokrasimize, ülkemize hayırlı olsun. Bu seçimler, İslam coğrafyası için de son derece önemli, İslam coğrafyasına, Müslümanlara ve dünyadaki bütün mazlum halklara hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu.

Kaynak: AA / Yerel

Aydın Ünal Ak Parti Türkiye Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title