Haberler

AK Parti Akdağmadeni Seçim İrtibat Bürosu Açıldı

AK Parti Yozgat’ın Akdağmadeni İlçe Seçim İrtibat Bürosu dün düzenlenen törenle açıldı.

AK Parti Yozgat'ın Akdağmadeni İlçe Seçim İrtibat Bürosu dün düzenlenen törenle açıldı.

Açılış törenine Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal, AK Parti Yozgat İl Başkanı Harun Lekesiz, Yozgat Belediye Başkanı Yusuf Başer, Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan, partililer ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Seçim irtibat bürosu açılışında konuşan Akdağmadeni İlçe Belediye Başkanı Suphi Daştan, 10 yıldır belediye başkanlığı görevini yürüttüğünü belirterek, "Bu süre içerisinde görevimizi anlımızın akıyla yürüttük. Bundan sonra siz devam derseniz bu görevi devam ettireceğim .Bizim işimiz mazeret değil, bizim işimiz hizmettir. İçme suyu olmayan, kanalizasyonu olmayan, araç parkı olmayan, mahalleler çamur deryası olan ve 5 yılda 850 bin lira yatırım yapan bir belediye devraldık. Bizim dönemimizde 600 bin metrekare parke taş, 50 bin ton sıcak asfalt atan, 2 tane oto park, 2 tane sebze hali, ticaret ve kültür merkezi yapan aile yaşam merkezi yapan şehir girişi yapan parkları yapan tarihi binaları restore eden yeni hizmet binası yapan saat kulesini yapan sıcak suyu getiren belediyecilik hizmeti yaptık. 10 yıllık siyasi hayatım boyunca hiçbir vatandaşıma sormadım sen hangi partilisin diye bana mı oy verdin yoksa başkasına mı bunlar bize yakışmaz.Ben her vatandaşıma elimden gelen en güzel yardımı yaptım.Şimdi tarihte ilk kez Akdağmadeni'nden bir şey istiyoruz birlik ve beraberlik istiyoruz. Hastaneler, okullar, yurtlar, TOKİ konutları, hızlı tren inşaatı üniversite hep hizmetten bahsediyoruz. Çünkü bizim görevimiz hizmet etmek çünkü insanlar bunun için bize oy veriyorlar. Akdağmadeni ne yapılan bunca hizmetlerden bizim belediyemizin hiçbir borcu yoktur. Akdağmadeni belediyesi daima başı dik duracak Akdağmadeni belediyesi her zaman çalışkan olacak Akdağmadeni tarihinde ilk defa birlik olacağını görüyorum. Akdağmadeni'ne ne kadar hizmet yapsak azdır. İlçemizi hep beraber Yozgat'ın ve iç Anadolulun en huzurlu ilçesi yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz" diye konuştu.

Daha sonra konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ'da, Akdağmadeni Belediye Başkanı Suphi Daştan'ın, çıraklık ve kalfalık döneminin çok iyi olduğunu belirterek, "Ustalık Belgesini Akdağlı Suphi Başkana verirse ustalık daha iyi olacak. Belediye başkanınız Suphi Başkana görev verirseniz Başkanınızın yardımcıları Yozgat Milletvekilleri olacaktır, Bekir Bozdağ, olacaktır. Baş yardımcısı da Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan olacaktır.12 yılda Türkiye çok değişti. Yozgat değişti Akdağmadeni de çok değişti. Bundan sonra da daha ileriye gidecektir" dedi.

Türkiye'de herkes Akdağmadeni'ni takip ettiğini vurgulayan Adalet Bakanı Bozdağ, "Çünkü Akdağmadeni Bekir Bozdağ'ın baba ocağıdır, ana kucağıdır, ondan takip ediliyor. 30 Mart yerel Seçimlerinde Akdağmadeni'nden bir mesaj verelim Türkiye'ye" ifadelerini kullandı. - YOZGAT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bekir Bozdağ Akdağmadeni Ak Parti Yozgat Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

ERMAN YILDIZerman.yildiz@endirlik.com.tr:

ALLAH YOLUNUZU AÇIK ETSİN BAŞKANIM ALLAH SIZLE OLSUN

3
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title