Haberler

AK Parti Ağustos Ayı İl Danışma Meclis Toplantısı

AK Parti Ağustos ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

AK Parti Ağustos ayı İl Danışma Meclisi Toplantısı Bayburt Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi'nde gerçekleştirildi.

Toplantıya Bayburt İl Koordinatörü Giresun Milletvekili Mehmet Geldi, Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek, Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, Ak Parti Bayburt İl Başkanı Yusuf Elçi, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak, Merkez İlçe Başkanı Mustafa Daştan, Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç, Gençlik Kolları Başkanı Fatih Eraslan, il encümenleri, belediye encümenleri, ilçe ve belde teşkilat başkanları, ilçe ve belde belediye başkanları ile teşkilat yöneticileri katıldı.

Divan Kurulu'nun oluşumuyla başlayan Danışma Meclisinin açılış konuşmasını yapan Ak Parti İl Başkanı Yusuf Elçi, katılımcılara hoş geldiniz dileklerini ilettikten sonra, teşkilat çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bayburt'a yapılan yatırımların gözle görülür bir şekilde tamamlanarak hizmete sunulduğunu kaydeden Elçi, " Bayburt'ta birçok yatırım da devam etmektedir. Biz Ak Parti hükümeti olarak hizmetlerimize devam edip hedef olan 2023 vizyonunu yakalayacağız" dedi.

Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek ise Bayburt İl Koordinatörü Mehmet Geldi başta olmak üzere tüm katılımcılara katılımlarından dolayı teşekkür dileklerini iletti.

İLİMİZİN EN KISA ZAMANDA YAPIMI PLANLANAN ACEMİ BİRLİĞİ İLE EKONOMİSİNİ GELİŞTİRECEKTİR

Bu yaz dönemimde yoğun bir program dahilinde çalışmalar yaptıklarını belirten Milletvekili Özbek, " Köy, ilçe ve belde olmak üzere Bayburt'ta yaklaşık 107 yeri ziyaret ettik. Nüfusun artması gerektiğini gittiğimiz her yerde anlattık. Milletvekili sayımızı ikiye çıkartarak daha verimli çalışmalar yapmamız gerektiğini anlattık. Sağlık, eğitim, tarım gibi alanlarda yapılan hizmetler aynı şekil devam edecektir. İlimizin en kısa zamanda yapımı planlanan acemi birliği ile ekonomisini geliştirecektir" diye konuştu.

Bayburt İl Koordinatörü Mehmet Geldi ise Türkiye'nin tek milletvekili olan Bayburt Milletvekili Bünyamin Özbek'e ve Bayburt genelindeki tüm teşkilat yöneticilerine ve sorumlularına yaptıkları hizmetlerden ve faaliyetlerden dolayı teşekkürlerini ileterek konuşmasına başladı.

BAYBURT HİZMETLERDEN YARARLANAN İLLERİN BAŞINDA GELİYOR

Bayburt'un gerçekten hizmetlerden yararlanan illerin başında geldiğini ifade eden Geldi,"Kop Tüneli, Araklı Tüneli, bitirilen Demirözü Barajı, köy yollarının yüzde 95'inin asfalt olması buna çok güzel bir örnektir." dedi.

Daha Sonra Belediye Başkanı Hacı Ali Polat, İl Genel Meclisi Başkanı Raci Bayrak, Aydıntepe Belediye Başkanı Orhan Eraslan, Konursu Belediye Başkanı Osman Karabulut, Kadın Kolları Başkanı Meryem Kılıç,,Gençlik Kolları Başkanı Fatih Eraslan Teşkilat Başkanı Kuddusi Kacır çalışmalar hakkında bilgi verdi. - BAYBURT

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Bünyamin Özbek Mehmet Geldi Ak Parti Bayburt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title