Haberler

AK Parti Adaylarının Seçim Çalışmaları

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Fatih Beder, seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret ederek partisine destek ve dua istedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Av. Fatih Beder, seçim çalışmaları kapsamında esnafları ziyaret ederek partisine destek ve dua istedi.

7 Haziran seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Beder, Çevre Yolunda bulunan Şekerci Esnaflarını, Ataköy Adliye ve Şuhut Kavşağı, Araba Pazarı ve Galericiler Sitesi esnaflarını ziyaret etti. AK Parti'nin seçim beyannamesini vatandaşa anlatan Beder, 13 yılda yapılan yatırımların ortada olduğunu dile getirdi. Beder, "Esnafa sahip çıkmak halka sahip çıkmaktır. 13 yıldır AK Parti iktidarı esnafına her zaman sahip çıktığını göstermiştir. Bizden önce esnafların her gün biri kepenk kapatıyordu. Ekonomik krizleri hepimiz gördük. Yazar kasalar Başbakanların arkasından atıldı. Biz o günlerden bu günlere kolay gelmedik. Biz yıllardır esnafımızın derdini sorununu birlikte yaşadık ve çözümü konusunda tüm imkanlarımızı kullanarak çalıştık. Bugün geldiğimiz noktaya esnafımız sayesinde geldik, esnafımızla birlikte Afyonkarahisar'ın gelişmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Biz seçimler sırasında görünüp seçimden sonra kaybolan siyasetçilerden değiliz. Adresimiz belli. Her zaman esnafımıza ve vatandaşlara ulaşılabilir vekil olma sözü veriyorum. Siyaseti de esnafımıza, halkımıza ve şehrimize hizmet aracı olarak görüyorum. Daha iyi hizmet edebilmek için siyasete atıldım" diyerek konuştu. - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fatih Beder Ak Parti Ataköy Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title