Haberler

AK Parti Adayları Mahalleleri Geziyor

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Şahin, Hanımınçiftliği Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık, AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin, AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Şahin, Hanımınçiftliği Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Mahalle toplantısında konuşan AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Osman Güder, AK Parti'nin milletle var olduğunu ifade ederek, "Bizim sevdamız sizlersiniz, sizlere hizmet için buradayız. İnşallah bundan sonra da hizmetlerimiz aksamadan devam edecektir" dedi.

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise, geriye dönüp bakıldığında küçümsenmeyecek kadar büyük işler yaptıklarını söyledi. Bir taraftan 200 dönümlük yeşil alan çalışması içerisinde olduklarını kaydeden Başkan Gürkan, Battalgazi'ye yakışan bir devlet hastanesi yapılacağının müjdesini verdi.

AK Parti Malatya İl Başkanı Hakan Kahtalı da, 7 Haziran'da yapılacak olan genel seçimin geride kalan 9 seçimin anası niteliğinde olduğunu kaydetti. Kahtalı, Türkiye'de artık hiçbir şeyin eskisi gibi olmadığını belirterek, "Dünyada artık gündemi belirlenen değil, gündemi belirleyen ülke olduk. Allah'ın izniyle ve milletimizin desteğiyle Malatya'da yine parti çıkacağız" diye konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili Adayı Nurettin Yaşar ise, AK Parti'nin bir parti olmadığını, milletin ve memleketin hareketi olduğunu ifade ederek, "AK Parti bizim hareketimiz. Bu bugünün hareketi değil, bu yüzyıldır başlayan bir hareket. Menderes, Özal, Erbakan ile başlayan bir hareket. Recep Tayyip Erdoğan ile başlayan ve Ahmet Davutoğlu ile devam eden bir hareket. Biz bu hareketin neferleriyiz. Buraya sahip çıkacağız, kim elimizden aldıysa onlara karşı mücadele edeceğiz" şeklinde konuştu.

AK Parti Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Mustafa Şahin de, AK Parti'nin 9 seçimdir oylarını artırarak yoluna devam ettiğini belirterek, "Bu birilerini rahatsız ediyor. Bizi Esed'e benzetmek istiyorlar. Bizi Sisi'ye benzetmek istiyorlar. Bizi, maalesef kendilerinden gördükleri bazı zümrelere uşaklık ettirmeye çalışıyorlar. Ama artık Türkiye, eski Türkiye değil. Türkiye, yeni Türkiye ve yeni Türkiye'nin mimarları, evlatları bir daha bu ülkede hiçbir zaman için çakallara yer olmadı, olmayacak" dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Malatya Milletvekili ve Milletvekili Adayı Öznur Çalık ise, yalan üzerinden siyaset yapmadıklarını ifade ederek, "İftiralar üzerinden siyaset hiç yapmadık. Sadece yaptıklarımızı ve bundan sonra yapacaklarımızı söylüyoruz. Hayaller üzerinden de siyaset yapmadık. Hiç kimsenin hayal kurma özgürlüğünü kısıtlama hakkımızın olmadığını söyledik. Kılıçdaroğlu diyor ki 'En büyük hayalim Başbakan olmak.' Biz de dedi ki '23 Nisan'da getirip seni koltuğa oturtalım, hayalini gerçekleştirelim.' Ama düşündük, bu adam sürekli hayal görüyor. Gördüğü hayalle üzerinde bir günlük Başbakanlığa oturur, kalkar der ki 'Ben Başbakanlığımda şunları yaptım' derse, biz neler yaparız o zaman. O yüzden bir günlüğüne bile o koltuğu Kılıçdaroğlu'na devretmeyiz" diye konuştu. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Öznur Çalık Ak Parti Malatya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title