Haberler

AK Parti Adayları Kağızman'da

AK Parti Kars milletvekili adayları Kağızman’da seçim bürosu açılışı yaparak esnaf ziyaretlerinde bulundularAK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Öğel, bugün Kağızman’da seçim irtibat bürosunun açılış törenine katıldılar.

AK Parti Kars milletvekili adayları Kağızman'da seçim bürosu açılışı yaparak esnaf ziyaretlerinde bulundular

AK Parti Kars Milletvekili adayları Ahmet Arslan, Selahattin Beyribey ve Suat Öğel, bugün Kağızman'da seçim irtibat bürosunun açılış törenine katıldılar. Kalabalık bir vatandaş topluluğu tarafından karşılanan adaylara AK Parti Kars teşkilatı ve ilçe teşkilatları da eşlik etti.

Ak Parti Kars Milletvekili adayı Ahmet Arslan yaptığı konuşmada, "AK Parti iktidarının bütün ülke ve Kars için yaptıkları ortada. Türkiye'nin tekrar karanlık dönemlere dönme gibi bir isteği yok bu nedenle tek başına AK Parti iktidarı ile Türkiye tekrar refah ve huzura kavuşacaktır. Kars ve bütün ilçelerine yapılan eğitim ulaşım ve sağlık yatırmaları ile adeta Kars'ta AK Parti yeni bir çağ açmıştır. Kağızman için sulama suyu barajı, 100 yataklı yeni hastane ve kesi köprü yolu sayması belki kolay olabilir ama bu projeleri hayata geçirmek hayaldi. AK Parti ile gerçek oldu." Dedi.

Arslan, vatandaşlardan istikrar ve huzurun sürmesi için destek istedi. - KARS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Arslan Kağızman Ak Parti Kars Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title