Haberler

AK Parti Adayları İşçilerle Öğle Yemeğinde Bir Araya Geldi

Seçim çalışmaları kapsamında GATEM esnafını ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şehitkamil Belediye Başkanı ve Adayı Rıdvan Fadıloğlu ve teşkilat üyeleri ile birlikte SANKO Tekstil çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

Seçim çalışmaları kapsamında GATEM esnafını ziyaret eden Şahinbey Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Tahmazoğlu, AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, AK Parti Gaziantep Milletvekilleri Derya Bakbak, Mehmet Erdoğan, Mehmet Sarı, Halil Mazıcıoğlu, AK Parti İl Başkanı Ahmet Uzer, Şehitkamil Belediye Başkanı ve Adayı Rıdvan Fadıloğlu ve teşkilat üyeleri ile birlikte SANKO Tekstil çalışanları ile öğle yemeğinde bir araya geldi.

İNSANIMIZIN HAYATINA DOKUNUYORUZ

Gaziantep ve Şahinbey'i çok daha ileriye taşımak adına gece gündüz demeden hep birlikte çalıştıklarını ifade eden Şahinbey Belediye Başkanı ve Adayı Mehmet Tahmazoğlu, "İnsanımızın hayatını kolaylaştıracak çalışmaları önemsedik ve öncelik verdik. Halkımızın en çok talebi konut olmuştur. Bu noktada belediye olarak 5 yılda 5 bin konut yaptık. Bunun büyük bir kısmını dar gelirli ailelerimizin ayda 400 TL taksitle ev sahibi olması için kullandık. İşçi kardeşlerimiz bunun devam edip etmeyeceğini soruyor. İnşallah Büyükşehir Belediye Başkanımız ve ilçe Belediye Başkanlarımız ile birlikte değişik noktalarda sosyal amaçlı konutlar yapmaya devam edeceğiz. Amacımız herkes ev sahibi olsun. Yollarımızı genişletmek adına kentsel dönüşüm çalışmamız devam edecek. Özdemirbey Caddesini 6 şeritli olarak hizmete sunduk. Bu yolumuz 6 şeritli olarak dutluğa kadar devam edecek. Yine havaalanı yolunu burç kavşağına bağlayacak olan 12 kilometre uzunluğunda 12 şeritli yolumuzu tamamlıyoruz. Bu yolumuz tamamlandığında sizlerin Başpınara gelişleri daha kolay olacak. Yine biliyorsunuz eski garajlarda bütün tamircilere 970 tane iş yerini 10 yıl vade ile yaparak onları da şehrin içinden kurtarıyoruz. Böylelikle şehir merkezi rahatlatacağız. Şehrimiz ulaşımda okul ihtiyacında sosyal donatı yerleri noktasında rahatlamış olacak. Sosyal belediyecilik anlamında vatandaşımızın yine hayatını kolaylaştırdık yeni sosyal tesisler ve gençlik merkezleri açarak özellikle sizlerin eşlerinizin çocuklarınızın bunlardan faydalanmasını sağladık. Sonrada sosyal yardımlarla dar gelirli vatandaşlarımızın hayatına dokunduk onların hayatlarını kolaylaştırdık. İnşallah Allah nasip eder yeni dönemde sizin destek ve duasıyla iyi bir takım olarak bakanımız da büyükşehir belediye başkanı olarak çok daha güzel projelere imza atacağız" dedi.

HEP BİRLİKTE GAZİ ŞEHRİMİZE HİZMET EDECEĞİZ

Başarıda en önemli şey aile olmak işverenle işçinin baba oğul olması ve kader birliği yapması olduğunu söyleyen AK Parti Gaziantep Milletvekili ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fatma Şahin, "2001 krizinde organizede birçok fabrika iş bıraktı o sırada sayın başbakanımız İstanbul büyükşehir belediye başkanıyken bu partinin kurulma kararı alındı. O zaman 10 aylık bir partiyken erken seçim kararı alındı. O sırada ben yönetimin içerisinde yönetime devam eden tek kadın yöneticiyim. Buradan çıkıyoruz haftalık toplantılar için başkanımızın yanına gidiyoruz, toplantılara devam ediyoruz. Başbakanımız Gaziantep çok büyüyor Gaziantep de bize mutlaka listenin içerisinde bu iş kadınıyla erkeğiyle yapılması gereken bir iş, toplumun yüzde 50'si kadın bu anlamda kadınlarında olması lazım diye genel merkezden talimat gelince bir anda potansiyel aday adayı oldum. Hayatımız böyle başladı. O günden buyana Türkiye'ye ve Gazi şehrimize hizmet ediyoruz. Bugün yeniden şehrime döndüm. Burada sizlerle birlikte çok daha güzel hizmetlere imza atacağız" diye konuştu.

TÜRKİYE DÜNYA ÜLKELERİ ARASINA GİRDİ

SANKO Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdülkadir Konukoğlu, "Türkiye'de birçok şey konuşuluyor, ben sanayiciyim işime bakarım, politikayı bırakalım politikacılar yapsın. Eskiden hastanelerde eczanelerde sıralar vardı. Sabah giderdin akşama ancak alırdın ilacını, şimdi hangi eczaneye gitsen ilacını alıp çıkıyorsun. Birçok alanda olduğu gibi bugün bakıldığında sağlık yönünden Türkiye dünyanın en iyi ülkelerinden biri haline geldi. Yapılan hizmetleri takdir ediyoruz" ifadelerini kullandı. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

gaziantep şahinbey ak parti Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title