Haberler

AK Parti Adayı Sadi, Projelerini Çizgi Film ile Anlatıyor

AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Remzi Sadi, projelerini kendi hazırladığı 3.5 dakikalık "Belediyem Hep Yanımda" isimli çizgi film ile vatandaşlara anlatıyor.

AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Remzi Sadi, projelerini kendi hazırladığı 3.5 dakikalık "Belediyem Hep Yanımda" isimli çizgi film ile vatandaşlara anlatıyor.

AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Remzi Sadi, seçim çalışmalarına devam ediyor. Antalya'ya 6 yıl önce yerleşen ve 2009 yılında Türk vatandaşlığına geçen Rus Irina Balcı'yı kontenjan birinci sıra meclis üyesi adayı listesine alan AK Parti Konyaaltı Belediye Başkan adayı Remzi Sadi, bu kez de kendisinin hazırladığı 3.5 dakikalık "Belediyem Hep Yanımda" isimli çizgi film ile vatandaşların ilgisini çekiyor.

Remzi Sadi, düzenlediği basın toplantısı ile projelerini çizgi film eşliğinde anlatırken, 27 yıllık bürokrasi geçmişinden sonra Konyaaltı'na Belediye Başkan adayı olarak vatandaşların karşısına çıktığını söyledi. Konyaaltı'nda "Yüzde Yüz Gülen Yüz" sloganıyla yola çıktıklarını belirten Sadi, "Antalya Antalya'dan zengin bir şehir. Antalya başka kentlerin ihtiyacını gören, kaynak üreten bir şehir. Biz Antalya için ne yapabiliriz düşüncesindeyiz. Ben belediyeciliği iyi bilirim. Belediyenin tüm idare yapısını ve mevzuatını iyi bilirim. Yıllarca belediyelerde görev yaptım. 'Çocuklara ve Konyaaltı'na Sözüm Var' sloganı ile yola çıktım. Şimdi de hep beraber Konyaaltı'nda harika günler hedefliyoruz" dedi.

PROJELER ÇİZGİ FİLMDE

Projelerini 'Belediyem Hep Yanımda' isimli çizgi film ile anlattıklarını söyleyen Sadi, "3.5 dakikalık 'Belediyem Hep Yanımda' isimli çizgi film hazırladım. Asıl amacım belediyenin her zaman vatandaşların yanında olacağını anlatmak. 'Belediyem Hep Yanımda' isimli çizgi film ile sadece seçmenlerin yanında değil çocukların da yanındayım. Seçmen kitlem olmayanların da yanında olmak istiyorum. Bu çizgi film ile olumlu tepkiler aldık" diye konuştu.

Sadi'nin projelerini ise, "Kreş, gündüz ve gece misafirhanesi, gençler için sosyal tesis, emekli lokali, sağlık merkezi, belediye hastanesi ve rehabilitasyon merkezi, spor tesisleri, engelliler için özel spor tesisi, gösteri merkezi, kültür ve sanat merkezi, Uluslararası Konyaaltı Sanat Festivali, Uluslararası Konyaaltı Maratonu, park eğlence merkezi, kent parkı, seyir terası ve şelale, mesire alanı, Doyran açık hava sineması, halk ve cemevi" şeklinde sıraladı. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Remzi Sadi Konyaaltı Ak Parti Antalya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title