Haberler

Ak Gençlerden Bilecik Ziyareti

AK Parti Eskişehir Gençlik Kolları üyeleri, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın konuğu olarak Bilecik’e gittiler.

Ak Parti Eskişehir Gençlik Kolları üyeleri, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın konuğu olarak Bilecik'e gittiler.

Ak Parti Eskişehir İl Gençlik Kolları Başkanı Av. Fatih Özata ve ekibi, Orhangazi mahalle iftarında, Gençlik Kolları Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı Merkez Karar ve Yönetme Kurulu (MKYK) Üyesi Bilal Topal'ı ağırladı. MKYK üyesi Bilal Topal'la teşkilat yapılanması ve mahalle teşkilatlarının daha aktif olması üzerine toplantı gerçekleştiren Av. Fatih Özata ve ekibi, Eskişehir'de teşkilatsız mahalle kalmayacağı hedeflerini yineledi.

Daha sonra Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ve AK Parti Bilecik Gençlik Kolları davetlisi olarak Bilecik'e geçen Gençlik Kolları heyeti, burada teşkilat ve gençlik kolları yapılanması üzerine uzun görüşmeler gerçekleştirdi. Toplantıya Seyitgazi Belediye Başkanı Hasan Kalın da katıldı.

Kardeş teşkilatlar, Eskişehir Gençlik Kolları ve Bilecik Gençlik Kolları beraberliklerinin ve ortak projelerinin devam edeceğini söyledi. Şeyh Edebali Türbesi'nde beraber yapılan sahur sonrası Bilecik ziyareti son buldu. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Selim Yağcı Eskişehir AK Parti Bilecik Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title