Haberler

Ailesi Tecavüze Uğrayan Genç Kızı Öldürmek İstedi

Güncelleme:

Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde tecavüze uğrayan 17 yaşındaki genç kızı ailesi öldürmek istedi

Türkiye'nin başkentinde namus cinayeti son anda engellendi. Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde, patronunun tecavüzüne uğrayan 17 yaşındaki genç kızı ailesi öldürmek istedi

PATRON SAYIM YAPACAĞIZ DİYEREK KANDIRDI

Edinilen bilgiye göre, Gölbaşı İlçe Emniyet Müdürlüğü Osman Tan Polis Merkezi Amirliği'ne müracaat eden Y.B (17) isimli genç kız, çalıştığı iş yerinde iş yeri sahibinin "Sayım yapacağız" diyerek kendisini alıkoyduğunu ve alkol içirdikten sonra bilincini kaybettiğini, kendisine geldiğinde de tecavüze uğradığını anladığını ama kimseye söyleyemediğini belirtti.

OLAYI ÖĞRENEN AİLE MECLİSİ TOPLANDI

Ailesinin olayı öğrenmesi üzerine annesi, babası, amcası ve halası tarafından dövüldüğünü, ölmesi için fare zehri içirildiğini iddia eden Y.B., polisten yardım istedi.

Gözaltına alınan ve olayı itiraf eden iş yeri sahibi F.D. (32), çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklandı. Y.B. yaşının küçük olmasından dolayı Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından koruma altına alınırken, ailesi hakkında ise adli soruşturma başlatıldı.

- ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Osman Tan 3. Sayfa Haberler

500

Yorumlar (44)

AngaralıMobil-ANDROID:

Bence aile haklı

28
115
yanıtYanıtla
....:

Dilerim kizinin da basina gelir ve haberini okuruz.

yanıt32
yanıt81
partonu niye öldürmüyolarki:

cahil millet yav patronu öldürmek lazim

82
2
yanıtYanıtla
abizer:

daha bu gunlerimiz iyi gunlerimiz dindar nesil yetistiriyoruz ya

38
22
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

o aileyede toplu fare zehiri içireceksin ki diğer kötü ailelere ibret olsun

45
2
yanıtYanıtla
ateist:

eğer şeriat olsaydı mahkeme sonunda bu itirafı yapan patron asılırdı 3 gün ibret olsun diye ipten alınmazdı. kızın amcası halası anası ve babasının ise kellesi vurulurdu. İyiki şeriat yok. şeriat çok kötü laikçi sistem ne güzel zengin ağa tecavüzcüyü içerde besleyecekler ailenin ifadesini alıp serbest bırakacaklar kızıda yetiştirme yurtlarında süründürecekler yaşasın laikçi adalet sistemi.

32
12
yanıtYanıtla
Seriat bu:

Seriat olsaydi, kiz tahrik etmekten kibac cezasi yer, toplumda damga yer hayati biterdi. Erkek ve ailesi sahit ustunlugu ile galip gelir namusunu aklardi.

yanıt19
yanıt8
Pardon:

Pardon da bu super adeletli sisteminizin basinda olacak, adaletli, vatansever, paraya deger vermeyen, dunyaya meydan okuyan , varini yogunu millete harcayan, , , . , devlet kadrosu kimlerden olusacak? Dunyada biyle biri varmi diye soruyom.

yanıt5
yanıt17
izmirli:

aptal aptal insafsizca yorum yapan insan benzeri yaratiklar kendinizi o zavalli kizin yerine koyun.

39
3
yanıtYanıtla
izmirli:

Empati yapin. Kendinizi o savunmasiz insanin yerine koyun hem sefkat ve psikolojik yardima ihtiyaci var bir de yargilanip yok edilmeye calisiliyor. Bu igrencligi savunan arkadaslar kendinize gelin!!!

40
1
yanıtYanıtla
Tüm 44 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title