Haberler

Ailemle Spor Yapıyorum

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın en önemli spor projelerinden biri olan ‘Ailemle Spor Yapıyorum’ projesi, Erzurum’da da büyük ilgi gördü.

Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın en önemli spor projelerinden biri olan 'Ailemle Spor Yapıyorum' projesi, Erzurum'da da büyük ilgi gördü. Aileler ve çocukları Kocatepe İlköğretim Okulu'nun spor salonunda birlikte badminton oynamanın coşkusunu yaşadı.

Erzurum'da aileler çocukları ile birlikte spor yaptı. Özellikle annelerin çocukları ile badminton oynaması dikkatlerden kaçmadı. Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından organize edilen 'Ailemle Spor Yapıyorum' projesi Erzurum'da büyük ilgi gördü. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yürütülen Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğü'nün bu önemli projesine Erzurum halkı da yoğun bir katılım gösteriyor. Buz sporlarından sonra badmintonda da aileler çocukları ile spor yapmanın coşkusunu yaşadı. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Badminton İl Temsilciliği ve Yakutiye Milli Eğitim İlçe Müdürlüğü Kocatepe İlköğretim Okulu'nun işbirliği ile badminton etkinliği düzenledi. Özellikle anne ve çocukların birlikte badminton oynayarak neşeli anlar yaşaması dikkatlerden kaçmadı.

GHSİM'DEN AİLELERE HEDİYE

Kocatepe İlköğretim Okulu Spor Salonu'nda gerçekleştirilen badminton etkinliğine aileler yoğun ilgi gösterdi. Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Güngör Şenses ile Badminton İl Temsilcisi Hakan Ülgü ve Kocatepe İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Öztürk, annelere spor ayakkabısı hediye etti. GHSİM Spor Şube Müdürü Güngör Şenses, "Ailemle spor yapıyorum etkinliğini Kocatepe İlköğretim Okulu'nda yaptık. İl Müdürümüz Fuat Taşkesenligil'in desteği ile ailelere hediye takdim ederek, bu güzel etkinliği taçlandırmış olduk. Bakanlığımız ve genel müdürlüğümüzün bu önemli projesine destek vermek ve ailelerin ilgisini görmekten mutluyuz" dedi.

ANNELER BADMİNTONDAKİ YETENEĞİNİ GÖSTERDİ

Badminton Erzurum İl Temsilcisi Hakan Ülgü nezaretinde 'Ailemle Spor Yapıyorum' etkinliğine katılan anneler, badmintondaki yeteneklerini gösterdi. Aliler, çocukları ile birlikte spor yapmanın gururunu yaşadıklarını belirtti. Erzurumlu anneler, "Bugün burada badminton oynadık, çok keyif aldık. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğümüze bizi bir araya getirdiğimiz için teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.

TAŞKESENLİGİL, MUTLU

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü'nün projesini iyi şekilde yürüten illerden biri olduklarını belirterek, buz ve salon sporlarındaki branşlarda 'Ailemle Spor Yapıyorum' faaliyetlerinin sürdürdüklerini belirterek, bu tür spor gösterilerinin daha farklı etkinliklerle zenginleştirilip spor yapma bilincinin toplumsal boyuta ulaştırılmasını amaçladıklarını vurguladı. Taşkesenligil, aileleri coşkulu görmelerinin de kendilerini çok mutlu ettiğini söyledi. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kocatepe Erzurum Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki! Cuma namazı kaçta bitiyor? Cuma namazı ne zaman biter, saat kaçta bitiyor? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY maçı ne zaman? #9917 Maç saat kaçta, hangi kanalda? Survivor Nefise kaza mı geçirdi, ne oldu? Survivor Nefise'nin son durumu ne? 23 Nisan'daki Dilan Polat gösterisine soruşturma başlatıldı mı? Dilan Polat taklidi için bakanlık harekete geçti!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title