Haberler

Bakan İslam: Uyuşturucuyla Mücadele Konusunda Önemli Projelerimiz Var

Güncelleme:

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, uyuşturucuyla mücadele konusunda devlet olarak çok önemli projeler içerisinde olduklarını söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, uyuşturucuyla mücadele konusunda devlet olarak çok önemli projeler içerisinde olduklarını, bunları gerçekleştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Sakarya Park açılış töreninde konuşan İslam, Sakarya'nın ruhunu ferahlatabilmek, kente büyük imkanlar kazandırabilmek için her gün farklı projeyle uğraştıklarını söyledi.

İslam, hem Sakarya'nın hem de Türkiye'nin altın dönemini yaşadığını ifade ederek, "Önümüzdeki haftalarda başlayacağımız 5 tane proje var. Suriyeli sığınmacılarla Suriyeli sığınmacıların refakatsiz çocuklarla alakalı büyük bir proje yapıyoruz" dedi.

Bakanlık olarak çocuk destek merkezleri kurduklarını dile getiren İslam, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çocuk destek merkezlerimiz, toplumun dışına itilmiş, bir şekilde suça yöneltilmiş ya da suçun mağduru olmuş çocuklarımızla ilgili. Uyuşturucuyla mücadele konusunda devlet olarak çok önemli projeler içerisindeyiz, bunları gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Kadının güçlendirilmesiyle ilgili bir takım çok değerli projelerimiz var. Sakarya'mız bütün bu çalışmaların odak noktasında, bütün bunların pilot illeri arasında. Bütün bu sosyalizasyon çalışmalarını Sakarya'dan başlayarak bütün memleketimize yaymaya gayret sarf edeceğiz. Bizlere destek verdiğiniz, bu hayali bizlerle paylaştığınız için çok teşekkür ediyorum."

İslam, Sakarya'nın daha büyük, değerli projelerle gelişmesine devam edeceğini vurgulayarak, "Sizler yeter bizlerle birlikte olun, sizler yeter ki bizlerin yanında olun diyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum, iyi bir akşam geçirmenizi diliyorum. Allah'a emanet olun" şeklinde konuştu. - Sakarya

Kaynak: AA / Yerel

Ayşenur İslam Türkiye Sakarya Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title