Haberler

Cumartesi Nöbetine Aile Hekimlerinden Tepki

Güncelleme:

Siirt'te bir araya gelen sağlık çalışanları, aile hekimliklerine getirilmesi planlanan cumartesi nöbetini basın açıklaması yaparak protesto etti.

Siirt'te bir araya gelen sağlık çalışanları, aile hekimliklerine cumartesi nöbetinin getirilmesini düzenledikleri basın açıklamasıyla protesto etti.

Sağlık ve Sosyal Hizmet Emekçileri Sendikası (SES), Tabipler Odası ve Devrimci Sağlık İşçileri Sendikası'nında aralarında bulunduğu bazı sendika ve dernek üyelerinden oluşan bir grup, aile hekimliklerine getirilen cumartesi nöbetine tepki göstermek için Halk Sağlı Merkezi önünde bir araya geldi.

Üyeler adına basın açıklamasını yapan SES Siirt Şube Sekreteri Mehmet Emin Güneş, aile hekimliği yönetmeliğinin sürekli değiştirilerek anlaşılmaz hale getirildiğini ileri sürerek, sağlık çalışanlarına fazla çalışma saatlerinin dayatıldığını savundu.

Yetkililerden sorunları çözecek açıklama beklediklerini dile getiren Güneş, "Sağlık çalışanlarını itibarsızlaştıran ve köleleştiren uygulamalara karşı mücadele etmeye devam edeceğiz." dedi.

Güneş aile hekimliği uygulamalarının kaldırılmasını istediklerini ifade etti.

Grup, açıklamanın ardından dağıldı. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Tabipler Odası Emin Güneş Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title