Haberler

Aile Haftasında Yılın Ailelerine Ödül

Yalova Kadın Meclisi, yılın ailelerini ödüllendirdi.

Yalova Kadın Meclisi, yılın ailelerini ödüllendirdi.

Kent Konseyi Kadın Meclisi, Aile Haftası münasebetiyle Yalova Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası konferans salonunda tören düzenledi. Yılın aile ödüllerinin verildiği programda konuşan Kadın Meclisi Başkanı Nurten Anıl Kalyoncu, "Çok kısa süre içerisinde bu programı hazırladık. Aslında her mayıs ayının 24'ünde yaptığımız bir etkinlik bu ama bu yıl geciktik. Bugün burada Aile Haftası dolayısıyla ilimizdeki Aile ödüllerini dağıtıyoruz" dedi.

Konuşmanın ardında ödül dağıtımına geçildi. Törende yılın ailesi ödülünü 70 yıldır evli olan Gülahanım-Necmettin Çatalbaş çifti aldı. Türker Dağdelen'e yılın girişimci genci ödülü verildi. Mehmet Akifi anlatan bir kompozisyon yarışmasında birinci olan ancak aldığı altını Harp Malulü Gaziler-Şehit Dul ve Yetimleri Derneği'ne hediye eden Elif Umay Kınık'a yılın genci, engelli annesi Dilek Yiğit Gültekin yılın annesi, Sevinç Lüleci yılın manevi ailesi ödülleri verildi. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yalova Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Muslera sakatlandı mı? Muslera Adana Demirspor maçında sakatlandı mı? Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi!
title